duminică, 22 noiembrie 2009

Scorpion, 22 noiembrie - Ziua eliberatorului

Tema dominanta in vietile nativilor zilei de 22 noiembrie este eliberarea. Femeile nascute in aceasta zi solicita adesea un tratament corect si autonomie si vor depasi orice obstacole care apar in calea dezvoltarii de sine, indiferent de riscurile implicate. Daca la un moment dat nu au suficient curaj sau vointa, ele se pot simti frustrate, dar mai devreme sau mai tarziu dorinta lor de a fi libere va fi pe deplin indeplinita. De asemenea, barbatii nascuti astazi afiseaza un spirit de libertate. Pentru a-si asigura o pozitie mai inalta ei trebuie sa se fereasca sa nu devina niste persoane autoritare. De altfel, ei urasc acesta postura.

Nativii zilei de 22 noiembrie afiseaza o lipsa de anxietate invioratoare atunci cand este vorba despre ce gandesc ceilalti despre ei. In general, se simt liberi sa isi faca propriile reguli in ceea ce privste stilul lor de viata, moda si gustul si, mult mai important, urmeaza o directie a propriei busole morale atunci cand sunt implicate chestiuni importante.

Nativii zilei de 22 noiembrie nu numai ca sunt interesati de propria lor libertate, dar si de cea a altora. In familie si viata sociala, totusi, incercarea lor de a fi autoritari si de a pune restrictii incorecte poate crea din cand in cand lipsa de armonie. In toate aceste situatii, fie acasa, la serviciu sau in cadrul evenimentor sociale, nativii zilei de 22 noiembrie ar trebui sa incerce sa aiba mai mult tact si sa fie mai putin provocatori. Intr-adevar, tendinta lor de a supara pe toata lumea le va aduce faima de “scandalagii”. De asemenea, este posibil ca acesta sa le compromita schimbarea reala. Asadar, ei trebuie din cand in cand sa isi ascunda adevarata intentie si sa-si atinga scopurile prin mijloace mult mai subtile.

Nativii care sunt destul de norocosi sa isi dea seama care le sunt aspiratiile, rareori isi gasesc odihna pana cand nu isi ating scopul. Ei nu numai ca intentioneaza sa isi asigure pozitia obtinuta, dar chiar sa-si imbunatateasca echipa de colegi si asociati. Drepturile omenilor muncii, promovarea, avantajele si oportunitatile educationale sunt chestiuni ce ii preocupa pe acesti nativi.

In calitate de parinti, cei nascuti astazi demonstreaza un interes viu pentru bunastare si dezvoltarea copiilor lor, uneori in mod excesiv. Anumiti parinti nascuti pe data 22 noiembrie, tradandu-si propriile credinte revolutionare, insista deseori in aderarea copiilor lor la o anumita ideologie. Altii isi incurajeaza copii sa gandeasca liber si sa actioneze din proprie initiativa. Datorita consideratiilor practice si limitarilor mediului inconjurator, abordarea lor genereaza nemultumire si revolta. Asadar, in ciuda preocuparii si atentiei lor, parintii nascuti pe 22 noiembrie par sa intre in bucluc in problemele familiale.

Datorita nevoii lor de provocare, nativii de success ai zilei de 22 noiembrie pot fi nemultumiti de monotonia pozitiei lor si se pot simti blocati intr-un anume rol. Adesea, ei tanjesc dupa vremurile de demult, cand luptau sa-si asigure locul ca indivizi. Cheia pentru acesti nativi este sa continue sa isi stabileasca obiective pentru care merita sa lupte, decat sa priveasca la trecutul plin de stralucire si sa isi neglijeze actualele preocupari.

SFATURI: Invata sa lucrezi in liniste, in spatele scenei, pentru a-ti atinge scopurile. In calitate de parinte, evita sa ai pretentii prea mari de la copiii tai. Orienteaza-te spre propria ta dezvoltare si spre propriile tale probleme. Iti vine sa crezi sau nu, lumea se poate descurca si fara tine pentru o vreme.

PUNCTE FORTE:

Iubitor de libertate

Incitant

Neobosit

PUNCTE SLABE: Suprimat Tulburat Exagerat de provocator

Niciun comentariu: