vineri, 13 noiembrie 2009

Scorpion, 12 noiembrie - Ziua farmecului senzual

Senzualitatea si atractia magnetica sunt elementele centrale ce guverneaza viata celor nascuti pe 12 noiembrie. Senzualitatea este prezenta atat in aspectul lor fizic cat si in activitatile pe care le desfasoara. Magnetismul va fi demonstrat si in viata de familie, legaturile amoroase secrete sau in cariera si cercul social din care fac parte.

Fiind foarte talentati, nativii acestei zile trebuie sa fie extrem de atenti sa nu indrepte spre o directie gresia aceste talente. Capacitatea lor de a face „miracole” in viata de zi cu zi va castiga admiratia celorlalti. In unele dintre cazuri, vor fi asemanati cu zeitati de catre admiratorii lor. Adulatia aceasta poate da nastere unor tendinte sociopate in caracterul celor nascuti in aceasta zi. Privind din alta perspectiva, indivizii mai evoluati nascuti in aceasta zi isi vor utiliza puterile pentru a aduce frumusete si pentru a lumina vietile celorlalti. Cei mai multi dintre nativi au un devotament si o dedicatie deosebite pentru ceea ce fac. Aceste trasaturi le confera o anumita gratie. Nativi care vor avea cariere publice s-ar putea sa aiba parte de sprijnul fortelor politice pozitive.

Viata nativilor va fi animata de un conflict. In acest conflict vor fi implicate calitatile positive ale acestor persoane, dar si latura intunecata a personalitaii lor. De fapt, cele doua laturi ale caracterului lor ar putea fi unite prin modul de viata pe care il adopta. In orice caz, este posibil sa aiba loc o decarere in viata celor nascuti in aceasta zi. Vor regresa de la o adolescenta sau tinerete plina de sperante si de promisiuni la o viata de adult intunecata. Cei nascuti in aceasta zi se vor confrunta cu o provocare personala care va consta in tinerea sub control a energiilor lor. Contolul asupra lor insisi va presupune cunoasterea mai buna a propriei personalitati. Uneori va fi nevoie chiar sa se dedice unei cauze nobile de orice fel.

Creatia sau aprecierea frumusetii copleseste interesul nativilor acestei zile. Ei vor aprecia frumusetea indiferent de forma ei de manifestare. Dincolo de preocuparea pentru frumos exista o forta magnetica de atractie care ii face atat de irezistibili pe nativii zilei de 12 noiembrie. Viata lor se va asemana uneori cu raiul si alteori cu iadul. Variatia aceasta se va datora fortelor intunecate care isi vor pune amprenta asupra vietii lor. Imaginile pline de senzualitate pe care le au in minte vor avea si ele un aport.

Viata nu este intotdeauna usoara pentru persoanele nascute pe data de 12 noiembrie. Tragedia si lipsa neprevazuta a norocului pot provoca zile, saptamani si chiar ani de nefericire si de experiente solicitante. Dupa cum am mai spus, cheia pentru mentinerea echilibrului vietii si controlului asupra puterilor este reprezentata de cunoasterea de sine. Ar trebui sa invete sa aprecieze cat de mari pot fi recompensele oferite de produsul actiunilor lor. Este important sa detina controlul asupra responsabilitatilor morale si sa isi ia viata in propriile maini intr-o maniera plina de etica. Astfel, vor putea sa faca fata energiilor negative care s-ar parea ca, in mod inevitabil, le vor invada viata.

SFATURI: Concentreaza-te asupra intaririi laturii morale a personalitaii. Cultiva valorile simple care tin de bunatatea si consideratia fata de semenii tai. Rezolva conflictul interior care te macina. Foloseste cunoasterea de sine pentru a-ti intari vointa.

PUNCTE FORTE:

Magnetic

Magnetic

Atragator

PUNCTE SLABE:

Dur

Dependent

Nelinistit

Niciun comentariu: