marți, 17 noiembrie 2009

Scorpion, 17 noiembrie - Ziua puntii

Nativii zilei de 17 noiembrie sunt ca niste punti peste apele involburate, fie stabilind legaturi intre puncte de vedere, oameni, idei sau interese contradictorii. Nativii zilei de 17 noiembrie pot juca adesea un rol si sa se comporta ca un fel de ciment care tine laolalta toate aceste linii divergente. In familie, viata profesionala si sociala ei se pricep sa administreze intersele grupului. Este posibil ca nativii zilei de 17 noiembrie sa invete sa tina lucrurile laolalta datorita propriei lor caracteristici culturale sau genetice, care adesea reprezinta un amestec a doua eforturi diferite. Astfel, ei vor reprezenta dovada vie ca diversele culturi, entitati politice si clasele care par a fi in permanenta divergenta pot fi de fapt unite. Mai presus de toate, cei nascuti astazi urasc certurile, conflictele, tacticile neloiale si toate formele de discriminare. Femeile mai evoluate nascute in aceasta zi tind sa fie extrem de emancipate si nu vor ceda pentru nimic in lume pozitia lor independenta. Femeile implicate in roluri si sevicii restrictive pot simti nevoia sa-si reevalueze pozitia si sa mearga mai departe daca acest lucru este posibil. Barbatii nascuti astazi tind sa fie mai degraba dominanti sau agresivi in ceea ce priveste parerile lor. Ei inteleg perfect cat de important este sa faca compromisuri. In special dupa ce inainteaza in varsta, ei isi vor lasa amprenta pentru posteritate si se vor preocupa de mostenirea pe care o lasa.

Persoanele nascute pe 17 noiembrie nu sunt neaparat extrem de ambitioase, dar odata ce au ocupat o pozitie importanta ei tind sa ramana in acea pozitie si sa reziste tuturor eforturilor de a fi inlaturati. Cand sunt desemnati sa ii conduca pe ceilalti sau sa ii apere pe cei in nevoie, ei se vor bate pana la ultima suflare si vor ajunge pana in panzele albe. Totusi, trebuie sa aiba grija sa nu devina prea dependenti de satisfactia obtinuta in urma faptelor lor. Altfel, ei vor suferi cu siguranta cand vor fi ignorati sau ceilalti nu vor mai avea nevoie de ei.

Cei nascuti in aceasta zi au un sistem puternic de credinte morale care le poate inhiba uneori flexibilitatea. De asemenea, ei pot avea probleme cu receptivitatea din punct de vedere emotional, la nivel personal. Multi dintre nativii zilei de 17 noiembrie se mandresc cu obiectivitatea lor si abilitatea de a ramane calmi in fata adversitatii si presiunii. Pentru a face acest lucru, ei stapanesc disciplina blocarii influentelor negative. Astfel, ei pot parea distanti si fara nici o legatura cu semenii lor.

Nativii zilei de 17 noiembrie sunt extrem de orientati spre lumea materiala si rareori vor ajunge in situatii financiare vulnerabile. Caminele lor tind sa fie solide, comfortabile si ordonate. Intr-adevar, cei nascuti astazi nu vor lasa totul la voia intamplarii. Ei trebuie sa fie constienti de tendinta lor de a fi exgerat de autoritari.

SFATURI: Incearca sa ai inima deschisa. Fereste-te de inchiderea emotionala. Pune-te pe primul loc si evita sa vorbesti doar pentru a te auzi vorbind. Pastreaza-ti motivele clare.

PUNCTE FORTE:

Mediator

Saritor

Responsabil

PUNCTE SLABE:

Exagerat de moralist

Distant

Autoritar

Niciun comentariu: