duminică, 15 noiembrie 2009

Scorpion, 15 noiembrie - Ziua rafuielii

Persoanele nascute pe 15 noiembrie infrunta in mod repetat experiente de viata si conflicte intense cu oamenii, adesea chiar cu oameni pe care nu i-au intalnit niciodata. Sa fie pregatiti este una din marile preocupari ale nativilor acestei zilei, fie ca este vorba de o stare de pregatire generala pentru circumstante neprevazute sau pentru evenimente programate in urma unei planificari constiincioase.

Nativii zilei de 15 noiembrie pot fi cunoscuti ca tipul de oameni bataiosi deoarece rareori vor evita o provocare sau vor lasa de la ei intr-o disputa contardictorie doar de dragul comfortului. Ei sunt pregatiti sa isi ia apararea si, in plus, sunt campioni puternici ai celor lipsiti de protectie. De asemenea, sunt dispusi sa renunte la argumente nefundamentate sau situatii ce reprezinta cauze pierdute doar pentru a nu-si compromite demnitatea. Puterea lor reala consta in aparare, amenintand sa se razbune cu cele mai valabile dintre armele lor. Ceilalti vor considera ca acestea sunt persoane care se comporta ca un cuib de viespi si care nu trebuie deranjate.

Multi dintre nativii zilei de 15 noiembrie afiseaza o mare rabdare. Ei recunosc importanta asteptarii momentului oportun pentru a actiona si rareori calculeaza gresit acest moment. Pentru ceilalti ei pot parea extrem de gravi si retinuti, comportandu-se ca si cum intreaga lor viata se poate destrama in urma greselii comise de ei. Intr-adevar, teama joaca un rol important in gradul lor de prudenta, deoarece ei stiu din instinct de ce anume se tem de fapt.

Nativii zilei de 15 noiembrie pot deveni parteneri periculosi in relatiile sentimentale. Nu le lipseste farmecul si aerul acela sofisticat, dar asemenea atribute ascund adeasa un interior mult mai volatil decat s-ar banui. Aceasta latura a caracterului lor poate fi dezvaluita pe neasteptate sau prin surpindere, fapt ce va trage un semnal de alarma. Totusi, acest lucru denota si agitatie si inflacarare in starea lor emotionala.

Persoanele nascute pe data de 15 noiembrie au o presimtire in ceea ce priveste apocalipsa. Ele vor astepta sa se intample ce este mai rau, dar cel putin vor avea idee ce reprezinta raul. Toate tipurile de izbucniri par sa apara frecvent in vietile lor. Ei pot fi acuzati de un comportament neadecvat. Acest lucru este posibil sa se intample in cazul in care nativii zilei de 15 noiembrie trebuie sa mearga mai departe si ceilalti nu trebuie sa le stea in cale. Cu o viteza surprinzatoare si cu o atitudine secretoasa, cei nascuti in aceasta zi sunt capabili sa apara si sa dipsara in noapte, dupa bunul lor plac. Cei care pretuiesc securitatea isi pot asuma anumite riscuri daca vor alege o astfel de persoana in relatia lor sentimentala. Insa, cei care sunt adeptii agitatiei vor gasi partenerul potrivit in acesti nativi.

Nativii zilei de 15 noiembrie vor face adesea caz pe seama comportamentului onorabil. Tentatiile lor de a se comporta astfel ii pot coplesi. In consecinta, cele doua probleme de onestitate si integritate marcheaza puternic vietile acestora. Acestea provoaca anumite conflicte interioare carora doar ei le pot face fata. Totusi, vina nu ii deranjeaza in mod special. Mai degraba ii deranjeaza sa nu fie pregatiti corespunzator pentru eventualele situatii neplacute.

SFATURI: Pregatirea psihologica este foarte importanta pentru tine. Reorienteaza-ti impulsurile agresive sau temerile. Incearca sa nu mai fii atat de usor amenintat. Fii mult mai sigur pe sine. Blandetea si amabilitatea sunt indicatori ai puterii.

PUNCTE FORTE:

Cumpatat

Corect

Curajos

PUNCTE SLABE: Volatil Pedispus la accidente

Niciun comentariu: