sâmbătă, 28 noiembrie 2009

Sagetator, 26 noiembrie - Ziua manierelor distinse

Persoanele nascute pe 26 noiembrie demonstreaza ca au maniere neobisnuit de distinse atunci cand intreprind ceva. Neincadrandu-se intr-un model standard, cei nascuti astazi se deosebesc de semenii lor. Ideile lor tind spre latura filosofica si expanisva, insa ei manifesta si un pragmatism destul de pronuntat, fiind persoane cu picioarele pe pamant. Extrem de concentrati sa realizeze si sa izbandeasca in viata, nativii zilei de 26 noiembrie isi considera creativa propria munca. De asemenea, dezvoltarea personala este mult mai importanta decat toate onorurile si recompensele pe care lumea le are de oferit. Anumiti nativi ai acestei zile ajung sa vada viata in sine ca pe o sarcina creativa si sa pretuiasca experientele zilnice. In acelasi timp, mintile lor aspira la cele mai romantice si mai extravagante idei.

Deoarece este imposibil ca nativii zilei de 26 noiembrie sa renunte la latura practica sau la latura imaginara a personalitatii lor, ei trebuie sa incerce o sinteza a celor doua laturi. Aceasta contradictie aparenta poate consuma o mare parte a energiei lor pentru multi ani. Daca nu vor gasi o modalitate de a le impaca pe amandoua, ei nu vor reusi sa realizeze nimic din ceea ce sunt capabili sa realizeze in mod normal. De obicei, cheia acestei sinteze este experienta de viata, dar pana ce nu se realizeaza aceasta sinteza in vietile celor nascuti astazi, ei vor oscila cand intr-o parte, cand in alta. Astfel, in loc sa abordeze sarcini de baza, logice si pragmatice, ei vor opta pentru cele extravagante. Succesul lor poate fi realizat intr-o anumita masura in oricare dintre laturile spectrului. Insa, ei vor avea un sentiment de nemultumire deoarece o parte din potentialul lor este risipit.

Pentru nativii zilei de 26 noiembrie, relatiile cu persoanele iubite pot fi problematice, in primul rand datorita individualismului lor si dragostei de libertate. Acestea vor surclasa adesea dorinta lor de a avea un partener permanent. Multi dintre cei nascuti pe 26 noiembrie sunt alternativ, cand entuziasti si calmi, cand incapabili si chiar lipsiti de dorinta de a se implica intr-o relatie de durata. De obicei, ei pretuiesc prietenii, dar sunt capabili si de mari intimitati cu acestia. In cele din urma, totusi, ei insisi sunt cei care vor respinge in relatiile pe care le au, uneori in virtutea unui anumit tip de “premonitie” mentala. Ei au o presimtire ca vor fi respinsi si actioneaza in mod impulsiv. Astfel, ei pot fi periculosi pentru cei cu care sunt implicati.

Nativii zilei de 26 noiembrie pot fi reticenti in ceea ce priveste casatoria sau asumarea responsabilitatilor fata de copii. Cei care aleg sa ramana celibatari pot fi nefericiti din cand in cand datorita faptului ca isi petrec viata singuri. Insa, ei considera ca este mai bine decat sa se implice intr-o relatie permanenta si neschimbatoare. Acestui tip de nativi ai zilei de 26 noiembrie le place sa isi afiseze ostentativ individualitatea. Ei considera ca este dificil atunci cand moravurile sociale devin prea asupritoare. In acelasi timp, fie ca sunt implicati din punct de vedere emotional sau nu, majoritatea nativilor zilei de 26 noiembrie se descurca bine in societate atunci cand isi dau seamna ce vor cu adevarat si integreaza elementele disparate ale personalitatilor lor.

SFATURI: Fa un efort sa te intelegi cu ceilalti. Poti fii mult mai normal decat crezi. Asculta-ti inima. Nu te teme sa iti oferi dragostea.

PUNCTE FORTE:

Interesant

Spirit liber

Unic

PUNCTE SLABE: Tulburat Nehotarat Inconsecvent

Niciun comentariu: