sâmbătă, 21 noiembrie 2009

Scorpion, 21 noiembrie - Ziua elegantei

Persoanele nascute pe 21 noiembrie afiseaza o gratie si o eleganta naturala. Aceasta este exprimata prin limbajul corpului sau prin aprecierea si expunerea unor idei extrem de rafinate. Cei nascuti astazi sunt extrem de interesati de ceea ce este de actualitate in societatea contemporana. Ei considera ca au putin timp la dispozitie pentru a gandi demodat. Totusi, ei sunt extrem de ageri in aprecierea valorii tehnicilor uitate si ideilor care pot fi revazute si adaptate momentului actual. Astfel, nativii zilei de 21 noiembrie se afla adesea pe punctul de a descoperi o traditie trainica si stabila. Intr-adevar, ei pot experimenta mari conflicte cu generatiile precedente (cel mai adesea cu parintii) deoarece acestia nu pot vedea rostul actiunilor lor. Chiar daca le ia o viata de om, nativii zilei de 21 noiembrie sunt dispusi sa persiste in a dovedi celorlalti ca viziunea lor personala a fost corecta.

Inca de timpuriu in viata lor, nativii zilei de 21 noiembrie fac adesea greseli de judecata extrem de grave. In special in jurul varstei de douazeci de ani, ei pot afisa o atitudine de revoltare auto-distructiva, lipsa de directie si o nesiguranta generala in ceea ce priveste scopul propus (in comparatie cu prietenii si colegii pe care ii vad in jurul lor). Ei detin un simt puternic al mandriei si identitatii, invatand intotdeauna din propriile greseli. Un pericol, totusi, este acela ca nativii acestei zile pot deveni mai aspri datorita repetatelor lovituri ale vietii. Eleganta nativilor zilei de 21 noiembrie poate deveni mai stralucitoare pe dinafara. Un tip de eleganta intelectuala poate deveni din ce in ce mai necesara in ceea ce priveste ideile profesionale, in sens practic. Ambele tipuri tind sa eradicheze orice slabiciune, atat in aparenta, cat si in modul in care le abordeaza. Acesta ii poate duce la esec sau infrangere. Problema este ca asemenea nativi ai zilei de 21 noiembrie isi pot pierde din sportivitate, din flerul creativ si din simtul jocului copilaresc cu cat afla mai multe modalitati de a nu suferi. Ei trebuie, asadar, sa fie atenti sa nu se lase la voia intamplarii si sa se lanseze in cautarea perfectiunii si succesului. Ei vor uita usor un trecut mai putin complicat.

Nativii zilei de 21 noiembrie sunt implicati personal in cele lumesti si astfel pot neglija studiul real al lor insisi, la un nivel mai profund. Acest lucru implica o dezvoltare transparenta – eliberarea lor de temeri si de rigiditate. Daca peste ani ei au construit temeinic fortarete externe perfecte, din punct de vedere fizic si intelectual ei ar trebui sa invete din nou sa fie copilarosi si vulnerabili. Doar astfel ei vor fi capabili sa aduca fiinta lor interioara in legatura cu lumea din jurul nostru. Aceasta este speranta lor cea mai mare pentru un succes si o fericire durabila.

SFATURI:Dezvaluie-te. Exista anumite virtuti durabile. Serveste ce este mai bun si ce este mai creativ in tine insuti. Compatimirea este o otrava.

PUNCTE FORTE:

Imaginativ

Rafinat

Sexual

PUNCTE SLABE:

Instabil din punct de vedere emotional

Auto-distructiv

Inchis

Niciun comentariu: