sâmbătă, 28 noiembrie 2009

Sagetator, 27 noiembrie - Ziua amuzamentului incitant

Nativii zilei de 27 noiembrie fie genereaza situatii incitante, fie sunt atrasi de acestea, fie ambele. Ei sunt foarte rapizi si poseda o calitate incitanta care pare sa le caracterizeze actiunile. Cei nascuti astazi pot fi extrem de impulsivi si rareori se vor opri sa se intrebe daca se indreapta pe drumul cel bun. Adesea, intuitiile lor sunt corecte, dar pot gresi la fel de bine in acest sens.

Persoanele nascute pe 27 noiembrie adesea le dau celorlalti impresia ca sunt tipul de persoane nervoase. Atat din interior, cat si din exterior ei par sa fie intr-o continua miscare. Sunt capabili sa isi exercite imensa energie pentru a termina in conformitate cu termenul limita pe care il au. Astfel, ei reprezinta membri de baza ai unei echipe. De asemenea, ei stiu dinainte de ce au nevoie colegii lor, atat din punct de vedere tehnic, cat si emotional. Din acest motiv, ei vor deveni sefi excelenti. Fiind tipul de persoane lipsite de autoritate, ei nu tind sa se revolte impotriva restrictiilor care le sunt impuse. Asfel, ei se vor simti destul de incomod in postura de a-i disciplina pe ceilalti. Libertatea absoluta de actiune este cerinta lor de baza si doar cei care inteleg acest lucru vor fi capabili sa traiasca in armonie cu acestia.

Frustrarea este evidenta in orice nativ al zilei de 27 noiembrie care este prizonier al unui stil de viata inflexibil sau care este legat de un partener rigid din punct de vedere moral. O asemenea frustrare poate izbucni pe neasteptate datorita nerabdarii si temperamentului nativilor. Mania este adesea o problema serioasa pentru cei nascuti astazi, fie ca este exprimata in mod deschis sau este bine pastrata in ei insisi. In cazul din urma, asemenea emotii se pot transforma foarte usor in depresii sau in sentimente de autocompatimire.

Persoanele mai evoluate nascute pe 27 noiembrie sunt organizate stratospheric, iar cele mai putin evoluate sunt organizate catastrofic. De obicei, totusi, cei nacuti in aceasta zi nu oscileaza. Ei considera ca tot ce este bun sau rau nu dureaza la nesfarsit. Totusi, este dificil pentru nativii zilei de 27 noiembrie sa persiste intr-o situatie care se prevede clar ca nu va dura. Din fericire, ei par sa traiasca din plin momentul.

Nativii zilei de 27 noiembrie se pot descurca surprinzator de bine in situatiile de familie deoarece iubesc copii, animalele si doresc sa isi faca caminele comfortabile si sigure. Sunt cei mai fericiti cand au si stabilitate si libertatea de a hoinari, o combinatie care nu este atat de usor de obtinut, din nefericire. Datorita atitudinii lor lipsite de autoritate, ei se pot simti mult mai comfortabil daca isi vor trata copii ca pe niste prieteni sau frati. Acest lucru poate cauza probleme reale copiilor care simt nevoia de a avea un tata sau o mama puternica. Va trebui sa caute acest lucru in alta parte.

Violenta este tema ce figureaza in mod constant in vietile multor persoane nascute pe 27 noiembrie. Nativii fie ca sunt predispusi la violenta, fie atrag in mod inexplicabil violenta din mediul inconjurator. Sa invete sa isi echilibreze energiile, sa faca fata supararilor si iesirilor necontrolate si sa calmeze apele tulburi reprezinta provocari sprirituale majore pentru ei. De obicei, evolutia lor personala va creste direct proportional cu capacitatea lor de a intelege si de a-si canaliza aceste energii.

SFATURI: Controleaza uraganul din interiorul tau si ghideaza-ti puterile in directii constructive. Incearca sa te intelegi mai bine. Nu te teme sa ceri iertare sau ajutor celorlalti.

PUNCTE FORTE:

Rapid

Intuitiv

Impulsiv

PUNCTE SLABE: Pripit Revoltat Frustrat

Niciun comentariu: