marți, 10 noiembrie 2009

Scorpion, 7 noiembrie - Ziua descoperirilor

Cei nascuti in aceasta zi se vor afla de cele mai multe ori in cautarea unor noi aventuri. Dorinta de a explora, de a investiga si de a descoperi este principala caracteristica a vietii lor. Isi vor concentra toate eforturile spre aceste preocupari, indiferent daca o vor face la nivel personal sau la scara mare.

Nativii zilei de 7 noiembrie sunt curiosi in legatura cu orice lucru din jurul lor. Atitudinea aceasta se va manifesta mai ales atunci cand va fi vorba de noile tehnici legate de meseria sau de ocupatia lor. Le place sa dezmembreze fiecare lucru pentru ca apoi sa il asambleze la loc. Isi doresc sa stie cum functioneaza fiecare obiect. Uneori, actioneaza in aceasta maniera fara a sti care sunt instructiunile de folosire si fara a se documenta in legatura cu subiectul respectiv. Privind din aceasta perspectiva, sunt oameni care vor invata de-a lungul intregii vieti. Vor lucra in permanenta la imbunatatirea si la perfectionarea activitatilor lor. Sunt persoane deschise la experimente si la metode care nu sunt inca atestate. Cu toate acestea, au standarde foarte ridicate. Rareori vor aplica sau vor aproba anumite metode (indiferent daca sunt legate de munca lor sau de orice alt domeniu) daca nu sunt convinsi in totalitate de functionalitatea lor. Din acest motiv, ar putea fi foarte dificil sa ai ca partener o asemenea persoana.

Nativilor acestei zile le place sa se distreze. Intr-adevar, ei pot fi chiar foarte amuzanti si fermecatori. Din nefericire, intentionat sau nu, ar putea sa creeze o impresie gresita. Ei isi vor marturisi cu sinceritate afectiunea numai persoanelor foarte apropiate. Nativii sunt deranjati de orice individ care interpreteaza eronat atitudinea lor. In special femeile nascute in aceasta zi vor stabili limite clare in legatura cu propria persoana. Oricine va depasi aceste limite se va expune unor riscuri. In general, sunt cunoscuti pentru faptul ca zdrobesc inimi, deci este riscant sa te indragostesti de acesti nativi. Atat femeile cat si barbatii nascuti in aceasta zi sunt capabili sa aiba un comportament emotional lipsit de mila. Nu vor ezita sa se foloseasca de sentimente atunci cand vor fi amenintati sau provocati. Cu toate acestea, nu vor adopta aceasta atitudine fata de cei care au un comportament deschis si sincer. De fapt, cu aceste persoane vor fi prietenosi si afectuosi.

Persoanele nascute pe data de 7 noiembrie sunt orientate spre provocari. Este posibil sa sufere destul de mult atunci cand sunt confruntati cu o situatie comuna, cu o viata de familie monotona sau cu rutina sociala. O mare parte a problemelor lor sunt create chiar de ei insisi din cauza plictiselii si a nevoii de a fi implicati intr-o situatie solicitanta. Cei nascuti in aceasta zi ar trebui sa invete sa isi stabileasca prioritatile. In functie de acest lucru vor evolua atat din punct de vedere emotional cat si din punct de vedere intelectual. Astfel, vor reusi sa se autodisciplineze si sa lucreze fara a se lasa distrasi. Cunoasterea de sine este deseori ignorata din cauza tendintei de a-si directiona toata atentia spre viata exterioara. Autocunoasterea va ocupa un loc important printre preocuparile lor putin dupa ce vor trece de varsta de 35 de ani. O problema pentru cei nascuti in aceasta zi este reprezentata de tendinta de a deveni tot mai lenesi odata cu inaintarea in varsta. Astfel, va aparea pericolul de a fi foarte blazati in orice situatie. Apoi va incepe sa scada increderea in sine. Va exista riscul unei atitudini negative in legatura cu ei insisi si cu talentele si calitatile lor. Asadar, in mod inconstient vor deveni cei mai mari dusmanii ai lor insisi. Pentru cei mai multi dintre nativii are o importanta cruciala mentinerea unui moral ridicat. In plus, au nevoie sa vada in mod pozitiv lumea si locul pe care il ocupa ei in societate.

SFATURI: Ar trebuii sa ai o impresie mai buna despre tine insuti. Nu este cazul sa iti permiti sa vegetezi. Stabileste-ti anumite scopuri personale si urmareste atingerea lor. Evita situatiile periculoase din punct de vedere emotional. Incearca sa iti controlezi impulsurile de natura sexuala.

PUNCTE FORTE: Curios - Aventuros

PUNCTE SLABE: Nelinistit - Dificil - Daunator

Niciun comentariu: