vineri, 13 noiembrie 2009

Scorpion, 11 noiembrie - Ziua secretului

Cei nascuti in aceasta zi sunt indivizi de o complexitate deosebita. Deseori, ei vor afisa o fatada luminoasa si chiar vesela. Aceasta aparenta va ascunde insa firea lor turbulenta, nelinistita si plina de secrete. Au o mare putere de a-i controla pe cei care fac parte din mediul lor. Nativi isi vor folosi abilitatile pentru a avea un ascendent asupra oricarei persoane, asupra oricarui obiect sau activitate care prezinta importanta pentru ei. In mod paradoxal, contactul cu latura lor intunecata ii va face sa devina mai amuzanti. Astfel, isi vor imbogati simtul umorului si vor fi foarte ilari. Drept dovada sta faptul ca multi dintre cei nascuti in aceasta zi sunt sau vor fi comici extraordinari. Nativii sunt familisti convinsi. Sunt protectori ai caminului lor si sunt sau isi doresc sa fie cei care il intretin. Nimic nu le place mai mult decat sa fie in centrul atentiei in cadrul unei reuniuni sau intalniri de familie. De obicei, au talentul de a organiza si structura orice grup profesional sau social din care fac parte.

Persoanele nascute pe data de 11 noiembrie sunt foarte atragatoare din punct de vedere fizic. Ele stiu extrem de bine cum sa se foloseasca de aceste puteri. Firea lor magnetica se va lasa fermecata si va cadea sub vraja unor figuri impresionante. In general, atat femeile cat si barbatii nascuti in aceasta zi au laturile feminina si masculina ale personalitatii foarte bine echilibrate. Din acest motiv, prietenii lor foarte buni vor fi de ambele sexe. Cu toate acestea, barbatii nativi ai acestei zile ar trebui sa evite tendintele de a deveni macho. De asemenea, femeile ar fi bine sa evite extremele si anume uneori sa fie prea dominante si alteori sa se lase prea usor dominate.

Cei nascuti in aceasta zi sunt capabili sa dea glas parerilor si dorintelor lor in cel mai seducator si convingator mod posibil. Ei stiu in mod instinctiv ce tip de comportament trebuie sa adopte. Uneori, vor alterna intre tacticile agresive si cele pasive obtinand rezultate uimitoare. De asemenea, sunt capabili sa isi tina sub control energia si sa astepte momentul potrivit pentru a actiona.

Din nefericire, atunci cand trebuie sa ia decizii importante si stresante, nativii zilei de 11 noiembrie vor amana in loc sa astepte un anume moment. De asemenea, au tendinta accentuata de a starui prea mult asupra unor probleme. Acesta atitudine poate conduce la inactivitate si chiar la depresii. O mare problema pentru acesti nativi este razboiul care s-ar parea ca are loc intre latura lor exterioara si cea interioara. Prietenii s-ar putea sa priveasca stupefiati cum talentele, ambitiile si cariera promitatoare a acestor persoane vor disparea treptat din cauza neglijentei si a nefolosirii la valoarea adevarata. De multe ori, nativii acestei zile sunt destinati unor mari realizari, dar, cu toate acestea, se vor afunda in obscuritate. Se va intampla astfel mai ales din cauza temerilor nefondate si din cauza nevoii exagerate de securitate. Din aceste motive, ar trebui sa isi cultive vointa si sa invete care este modalitatea prin care ar putea sa se propulseze in viata. Vor petrece mari perioade de timp fara a avea o directie anume in viata. In mod inevitabil, aceasta prioada va fi determinata de frustrare si de reprimarea furiei lor vulcanice. In cele din urma, aproape fara exceptie, sentimentele acestea vor exploda in fata celor apropiati. Atunci cand aceiasi nativi se vor confrunta cu probleme si dorinte generale vor face fata foarte bine regresiilor si dezamagirilor temporare de care sunt afectati. In aceste momente, energia lor se va afla in forma maxima si rareori se vor simti limitati.

SFATURI: Ocazional, ar fi bine sa uiti anumite dorinte. Daruieste neconditionat, dar nu te lasa manipulat. Exprima-ti talentele, evitand astfel sa cazi prada frustrarilor. Cere ceea ce iti doresti. Accepta ce iti ofera viata.

PUNCTE FORTE: - Convingator - Energic - Plin de viata

PUNCTE SLABE: Posesiv - Nelinistit - Fermecat

Niciun comentariu: