duminică, 10 mai 2009

Patru motive sa nu porti sosete albe


Cea mai mare regula in moda e sa nu porti niciodata sosete albe. Este o regula fara varsta in lumea modei pentru barbati. Iata patru motive pentru care nu trebuie sa porti sosete albe.

Sosetele albe nu se potriviesc la nimic

Daca nu esti sportiv, sau nu porti pantaloni albi, sosetele albe nu se vor asorta la nimic. In afara de momentele destul de rare in care porti trening, in restul timpului, 90% din populatia masculina poarta blugi. Trebuie sa stiti ca sosetele se asorteaza cu pantalonii, asa ca nu poate fi vorba de sosete albe aici. Investeste intr-o colectie de sosete negre,albastre si gri,care iti vor completa garderoba.

Sosetele albe se murdaresc usor

Umilinta care te paste cand porti sosete albe mai ales in timpul iernii, cand peste tot este zapada amestecata cu noroi si apa, iar gazda iti cere sa te descalti, este inimaginabila. Data viitoare cand mai ai de gand sa porti sosete albe gandeste-te la scenariul urmator: gazda de la petrecere iti face cunostinta cu o tipa superba care se lasa fermecata de sarmul tau, de bancurile tale. Lucrurile se incing intre voi, dar dintr-o data vede niste urme lasate pe podeaua de la bucatatrie pana in living, lasate de sosetele tale albe. Daca ai fi avut sosete inchise la culoare nu ar fi observat.

Sosetele albe se poarta la garderoba sport

Fie ca au fost sau nu de la inceput percepute drept articole sportive, acum asa sunt percepute.. Asa cum nu indraznesti sa porti la o cina un jerseu hockey, la fel de bine nu poti purta sosete albe la blugi sau pantaloni de costu. Sosetele albe arata bine cu: pantaloni de sport si incaltaminte sport. Arata ridicol cu orice altceva

Sosetele albe sunt prea `usoare`

Nu-i asa ca vrei sa te simti mai bine in pielea ta, sa te simti mai incezator si sa faci fata provocarilor? De aceea ceri noi responsabilitati la munca, te apropii de tipele hot din cluburi si maresti numarul sedintelor de la sala. Aceeasi etica ar trebui aplicata si modului in care te imbraci si iesi in lume.
Culoarea sosetelor pare un detaliu trivial, dar este un detaliu care distinge caracterul unui om si creeaza perceptia asupra lui. Asorteaza-ti sosetele cu pantalonii, apoi cu accesorii, precum cravata. Sosetele albe lasa-le pentru fraieri.

Niciun comentariu: