marți, 10 noiembrie 2009

Scorpion, 10 noiembrie - Ziua metamorfozei

Cei nascuti pe 10 noiembrie au parte de cele mai profunde schimbari posibile, atat in planul personalitatii lor cat si referitoare la materialele si produsele cu care lucreaza. Transformarea lor individuala poate parea uneori foarte inceata si chiar dureroasa. Deseori, va implica o adevarata lupta si stradanie, mai ales in ultimele stadii ale metamorfozarii. Asemenea omizilor, nativii pot simti nevoia de a se izola de lume intr-un cocon numai al lor. Vor face acest lucru o perioada destul de mare de timp, chiar ani, dar dupa aceasta perioada vor deveni fulturi si isi vor lua zborul. In momente de criza, nativii ar putea lase sa se vada fiintele puternice care vor deveni.

In mod paradoxal, de multe ori, nativii zilei de 10 noiembrie dau impresia ca sunt fiinte constante si neschimbatoare. Daca cineva va privi minutarul si mai ales orarul unui ceas, de-a lungul unor perioade scurte de timp, va observa schimbari abia perceptibile. Astfel sunt si nativii in timp se vad schimbarile de care au parte. In munca lor, cei nascuti in aceasta zi sunt intr-o continua cautare. Folosind parca magia, vor transforma materiale normale in produse finite si energia in servicii. Cei mai multi dintre nativi stiu in mod instinctiv cum functioneaza lucrurile. Au o rabdare admirabila si un talent tehnic uimitor in tot ceea ce fac. Privind din alta perspectiva, pot fi indivizi magnetici si atragatori. In aceasta situatie, le va lipsi intelegerea oamenilor in general. Ar putea fi inhibati din punct de vedere social si prea preocupati de ei insisi. Nativii care vor realiza importanta contactelor umane si care vor sti sa acorde increderea persoanei potrivite, vor avea parte de mari succese in viata. Insa, unii dintre nativi vor fi prea preocupati de evolutia personala devenind exclusivisti in privinta carierei sau in privinta locului ocupat in societate. Acestia vor avea parte de o viata nelinistita asemenea unei lupte continue. Pentru ei, fraza „nu este important ceea ce faci, ci felul in care faci ceva” ar putea fi dura si cruda, dar contine mult adevar in ea.

La un momentdat in viata, nativii acestei zile ar putea fi nevoiti sa suporte consecintele naturii lor prea critice si prea intense care nu poate fi satisfacuta foarte usor. De asemenea, seriozitatea lor caracteristica si obiceiurile lor specifice ar putea oferi o impresie gresita celorlalti. Este adevarat faptul ca prietenii, iubitii si familia trebuie sa fie extrem de fideli si de credinciosi pentru a putea fi alaturi de nativi de-a lungul timpului.

Atunci cand se aventureaza in lume, cei nascuti in aceasta zi nu mai au acea extraordinara incredere in sine. Pot avea parte de depresii, dar, chiar si in aceste momente, isi vor pastra mandria si credinta in puterile lor. Atunci cand altii privesc din afara, ar putea spune ca spatiul personal, interior al nativilor este unul plin de intuneric. Cei nascuti in aceasta zi stiu insa mai bine cum este si vor trai o viata confortabila in interiorul acelui spatiu. Asemenea unei persoane lipsite de vedere, au explorat in intregime lumea lor interioara. Din acest motiv, isi vor cunoaste foarte bine si intr-un mod relist calitatile si limitele. Nu este surprinzator faptul ca nu isi depasesc posibilitatile. Privind din alt punct de vedere, s-ar putea ca astfel sa nu ajunga prea departe. Cunoasterea de sine va fi deci atat salvarea cat si condamnarea acestor persoane fascinante

SFATURI: Fii mai receptiv la problemele pe care le creezi altora. Deschide-te si impartaseste celorlalti ceea ce simti. Nu te teme sa stralucesti. Incearca sa iti desdchizi portile sufletului. Iti poti permite sa fii mai increzator. Adopta fel xibilitatea in stilul tau de viata.

PUNCTE FORTE:

Creativ

Atragator

Increzator in sine

PUNCTE SLABE:

Flegmatic

Dificil

Repetitiv

Niciun comentariu: