marți, 10 noiembrie 2009

Scorpion, 8 noiembrie - Ziua zonelor limita

Nativii acestei zile sunt deseori atrasi de experientele umane pe care cei mai multi oameni le considera dubioase, discutabile sau intunecoase. Pur si simplu nu sunt genul de persoane care sa aleaga drumul cel mai scurt. Ei pot afisa o fatada de om absolut normal cu un caracter pe masura, dar, dupa un timp, vor iesi la iveala gusturile si preocuparile reale. Acestea ar putea fi considerate destul de ciudate, poate chiar bizare. Cei nascuti in aceasta zi sunt preocupati de explorarea limitelor fiintei umane. De asemenea, sunt interesati de felul in care pot fi depasite aceste limite. Intr-adevar, stilul lor de viata si orientarea fata de lume i-ar putea deranja pe cei carora le place sa traiasca in limitele unor parametri normali.

Cei mai multi dintre nativii acestei zile isi urmeaza indeplinirea scopurilor lor si drumul profesional ales cu o dedicatie care poate ajunge sa se compare cu o adevarata manie. De obicei, puterea lor de concentrare este mare. Daca nu isi vor tempera intensitatea caracterului si nu se vor relaxa, vor ajunge sa se innebuneasca pe ei insisi si pe cei din jurul lor: prieteni, iubiti sau familie. Intr-adevar, nativii ar trebui sa invete sa se multumeasca cu placerile simple ale vietii. Pentru binele lor, ar fi bine sa reduca din complexitatea pe care o impun vietii lor.

In general, nativii zilei de 8 noiembrie activeaza foarte bine in domeniile in care este implicata munca cu banii. Sunt capabili sa obtina un mare succes in lumea financiara. Nu fac exces de optimism si au o atitudine care va impune demonstrarea tuturor schemelor si teoriilor care le vor fi prezentate. In acelasi timp, isi vor pastra atentia treaza si vor acorda o mare consideratie ideilor insemnate, dar vor avea tendinta de a ceda in fata situatiilor puternic solicitante. In consecinta, un mediu social adecvat si o relatie sanatoasa cu familia vor constitui elemente stabilizatoare de neinlocuit pentru nativi.

Cei nascuti in aceasta zi trebuie sa invete sa reziste pornirilor intunecate, plutonice care se ascund adanc in sufletul lor. De asemenea, ar fi preferabil sa evite orice contact cu acei oameni care nu sunt acceptati de catre societate si care fac parte dintr-o lume dubioasa. Jocurile de noroc, folosirea drogurilor si manevrele dubioase cu banii trebuie ocolite cu cea mai mare hotarare. Suprinzator, partenerii de viata sau de afaceri care au conceptii mai conservatoare s-ar parea ca sunt exact ceea ce le trebuie nativilor. Alaturi de aceste persoane va iesi la iveala latura practica si pozitiva a celor nascuti in aceasta zi. De multe ori, isi satisfac firea lor plutonica citind carti si vizionand filme referitoare la partea intunecata a fiintei umane.

Privind dintr-un anume punct de vedere, este necesar ca persoanele nascute in aceasta zi sa se confrunte la un moment dat din viata cu demonii propriei personalitati. Trebuie evitate ignorarea sau suprimarea elementelor mai ciudate ale naturii lor care isi fac simtita prezenta din cand in cand. Daca se va intampla acest lucru, nativii vor deveni frustrati, vor fi nefericiti sau chiar vor avea porniri excesiv de violente. Cele mai variate forme de analiza asupra propriei personalitati si de consiliere psihologica ar putea avea efecte in unele cazuri, iar in altele nu. Insa, ceea ce ii va ajuta cu adevarat si va fi foarte important pentru ei va fi un prieten adevarat cu care sa isi impartaseasca experientele. In cele din urma, cei nascuti in aceasta zi se vor stradui sa faca pace si sa stabileasca o legatura intre lumea lor interioara si cea exterioara. Vor incerca sa faca in asa fel incat sa nu fie nevoiti sa se retraga din lume intr-un colt numai al lor. In acelasi timp, vor incerca sa evite sa se arunce in mijlocul evenimentelor cotidiene in detrimentul activitatilor personale.

SFATURI:Nu exclude sociabilitatea si socializarea din viata ta. Multe lucruri pot fi invatate din viata de zi cu zi. Incearca sa fii prieten cu tine insuti, cu latura ta spirirtuala. Fii intelegator si transparent. Traieste viata sub toate aspectele ei.

PUNCTE FORTE: Profund - Serios - Orientat spre succes

PUNCTE SLABE: Dependent - Nelinistit - Distras



Niciun comentariu: