miercuri, 4 noiembrie 2009

Scorpion, 4 noiembrie - Ziua provocatorului

Nativii zilei de 4 noiembrie au talentul de a starni controverse. Ei sunt extrem de stimulatori atat in vorba, cat si in fapta. In familiile lor si in cercurile sociale ei au tendina de fi membri dominanti si pretiosi.

Desi multi dintre nativii zilei sunt considerati conservatori si prezente incolore, farmecul lor si proprietatile personalitatii lor devin evidente in conversatie. La prima intalnire, de obicei vor crea impresia de persoane active, chiar sincere si nu-si vor arata din prima latura provocatoare. De fapt, cu cat cineva ii cunoaste mai bine, cu atat respectiva persoana va vedea ca nativii detin un talent anume de a-i starni pe ceilalti si in acelasi timp sa isi imbrace o armura groasa atunci cand vine vorba de contactele persoanale. Maestri in fisurarea apararii, de obicei vor sti exact care sunt punctele vulnerabile si slabe ale celorlalti. Intr-adevar, odata ce se pun pe treaba, ei pot deveni extrem de dificil de oprit in relatiile cu ceilalti, chiar si cu ei insisi. Sa-si recunosca limitele, sa-si controleze energiile, sa devina mai realisti in obiectivele lor si, mai presus de toate, sa ramana constructivi in punctul lor de vedere este important de retinut pentru nativii acestei zile.

Persoanele nascute pe 4 noiembrie au un simt fin al umorului ce uneori poate fi sec si ezitant, iar in alte conditii, contagios. O caracteristica umana si pozitiva este cea care le permite sa faca imediat diferente de rasa, clasa si religie. Printr-o gluma si un pic de ras ii pot face pe oameni sa se simta mai bine si sa sparga gheata in situatii neplacute. Pe de alta parte, depresia este foarte departe de nativii zilei de 4 noiembrie. Astfel, cei nascuti astazi vor intelege destul de greu negativitatea manifestata de catre ceilalti. Problema este ca uneori ei nu reusesc sa recunoasca cat de grave sunt lucrurile in anumite situatii pe care le experimenteaza si pot ramane optimisti nejustificat atunci cand previziunile sunt, de fapt, sumbre.

Nativii zilei de 4 noiembrie sunt personalitati extrem de magnetice care nu numai ca au un talent special de a convinge, dar se pricep sa ignore sau sa evite cu o mare dexteritate criticile care ii vizeaza. In mintea lor, mai devreme sau mai tarziu ii vor castiga pe ceilalti de partea lor. In cele din urma, insa, ei pot interpreta gresit receptivitatea auditoriului lor, in special pentru ca punctele lor de vedere pot fi destul de extreme, iar prezenta lor poate fi provocatoare, chiar suparatoare. Astfel, prin crearea unei situatii haotice, ei isi pot exercita influenta.

Persoanele nascute pe 4 noiembrie adora sa fie servite, dar de obicei intorc aceasta favoare in egala masura. De fapt, pot fi extrem de darnici si ceilalti ar putea profita sau ar astepta prea mult de la ei. Pentru anumiti nativi ai zilei de 4 noiembrie, asteptarile celorlalti pot deveni intolerabile dupa o vreme, chiar si pentru energia aparent nelimitata pe care o poseda.

In special femeile nascute astazi trebuie sa se fereasca sa nu se implice in realtii sentimentale cu barbati nepotriviti. Barbatii nascuti astazi au tendinta de a deveni indispensabili din punct de vedere emotional, poate prea mult pentru cei apropiati lor. Ei trebuie sa se fereasca sa incurajeze dependenta.

SFATURI: Adopta o atitudine mult mai neutra fata de viata. Lucreaza in tacere si pastreaza-ti sentimentele sub control. Nu oferi mai mult decat poti oferi de-a lungul timpului. De asemenea, fereste-te sai ai pretentii prea mari de la ceilalti. Pastreaza-ti simtul umorului viu.

PUNCTE FORTE:

Magnetic

Implicat

Fermecator

PUNCTE SLABE: Bagacios Ireal

Niciun comentariu: