duminică, 29 noiembrie 2009

Sagetator, 29 noiembrie - Ziua instigatotului

Cei nascuti pe 29 noiembrie au un talent de a-i provoca pe ceilalti – uneori sa gandeasca, alteori spre conflict. Le place sa atate lumea si, de obicei, doar prezenta lor duce la anumite schimbari. Desi uneori sunt categorisiti drept scandalagii, ei nu sunt prea preocupati de ceea ce gandesc ceilalti.

Nativii zilei de 29 noiembrie stiu cum sa apese pe butoanele sentimentale. Ei se pot distanta de un moment dificil doar prin ridicarea unei sprancene sau prin pastrarea unei linisti desavarsite. Ei se pot privei pe ei insisi ca pe niste caini de paza in slujba adevarului si vor ataca pe orcine incearca sa ii indeparteze de acest adevar. Capacitatea lor de a pedepsi asemenea infractori poate fi inspaimantatoare deoarece stiu exact cand si unde sa loveasca. Ei trebuie sa se fereasca, totusi, de pedepsele prea aspre si sa isi piarda integritatea.

Chiar daca nativii zilei de 29 noiembrie nu contribuie atat de mult la stabilitatea institutiilor sociale si politice, cu siguranta ei raman onesti si foarte discreti. In viata lor personala, cei nascuti astazi tind sa se mentina pe pozitii si pot asigura securitatea familiei si prietenilor pe termen lung. Ei se manifesta ca un uragan – involburand totul in jurul lor si neavand nici o intentie de a parasi respectiva zona prea curand. Cei care indraznesc sa intre in mijlocul uraganului pot fi siguri ca vor fi protejati de influentele din exterior.

Persoana care sufera cel mai mult, in mod normal, datorita emotiilor labile si sentimentelor instabile ale nativilor zilei de 29 noiembrie sunt chiar ei insisi. Ei pot cauza probleme celorlalti, dar este dificil de imaginat cum este sa fii in pielea lor. Acest sentiment de a fi incomozi cu ei insisi si de autocompatimire este unul pe care persoanele mai perspicace il pot detecta la nativi.

In ceea ce priveste ambitia si chemarea lor, nativii zilei de 29 noiembrie sunt de obicei mult prea ocupati cu problemele zilnice si problemele personale pentru a se gandi sa cucereasca lumea. Din punct de vedere social si al carierei, ei ajung adesea la un anumit nivel si prefera sa ramana acolo. Totusi, prin intermediul talentului lor de a ataca pentru a supravietui, ei pot fi capabili sa apeleze la influente provocatoare manipulatoare pentru perioade de timp destul de lungi. Daca exista pericolul de a fi destituiti, va fi vorba de interventia colegilor care s-au saturat sa se tot lupte cu acestia pentru chestiuni polemice. Acelasi lucru poate fi valabil si in cazul partenerilor si prietenilor rabdatori, care eventual isi dau seama ca viata ar fi cu mult mai simpla (desi mult mai plictisitoare) fara polemica lor. Daca nativii zilei de 29 noiembrie doresc sa aiba o viata mai fericita, ei trebuie sa invete sa fie mai putin provocatori si uneori sa lase lucrurile sa isi urmeze propriul curs.

SFATURI: Uneori, ar putea fi o idee buna sa fii mai rezervat in judecatile tale si evaluarile morale. Calmeaza-te. Invata sa stai tacut de-o parte, fara sa iti exprimi parerea. Foloseste-ti capacitatea de a schimba mediul inconjurator intr-un mod pozitiv.

PUNCTE FORTE:

Provocator

Dinamic

Influent

PUNCTE SLABE:

Tulburat

Agasant

Stresat

Niciun comentariu: