vineri, 13 noiembrie 2009

Scorpion, 13 noiembrie - Ziua comentatorului

In general, cei nascuti in aceasta zi dau dovada de receptivitate si de profunzime atunci cand isi exprima parerile referitoare la timpurile lor. Nu fac multe referiri la viata lor particulara. Atunci cand vor face afirmatii in legatura cu ceea ce se petrece in jurul lor, vor atrage de cele mai multe ori atentia. Totul prezinta importanta pentru ei, dar mai ales chestiunile legate de politic sau de social. Se vor documenta citind ziarele, privind la televizor sau studiind carti istorice sau sociologice. Indiferent de locul de unde isi culeg informatiile, isi vor forma pareri solide despre felul in care evolueaza sau involueaza lucrurile.

O problema pentru multi dintre nativii zilei de 13 noiembrie este faptul ca nu isi folosesc in mod corect toata energia, mai ales in ceea ce priveste evolutia si intelegerea de sine. Pentru ca interesele lor sunt atat de clar orientate, exista riscul sa devina superficiali. Cei care ii cunosc ii pot considera amuzanti si intelegatori. In acelasi timp, nativii ar putea fi considerati lipsiti de stabilitate. In orice caz, indivizii mai evoluati nascuti in aceasta zi vor face eforturi sa invete totul despre forma si sa isi personifice interesele. Astfel, vor reusi sa stabileasca o legatura intre procesele lor interioare si lumea din jurul lor. Acesti oameni sunt foarte bine echipati sa isi promoveze cauza si sa devina indivizi complet realizati.

Nativii acestei zile au doua feluri de conceptii. Unii vor aborda lumea intr-un mod rational, plin de bun simt, dar ateist, iar altii vor aborda o conceptie traditionalista, plina de convingeri religioase. Atunci cand se vor apropia de floarea varstei, vor fi rationalisti stricti. Insa, la un anumit moment, ar putea sa cedeze in fata unor puternice influente ale unui sistem de credinta religios. Dupa ce vor trece de inceputul acestei perioade, nu vor mai simti nevoia sa renunte la logica sau la rational. Mai degraba vor face eforturi sa le foloseasca in interesul lor. Le vor pune sa lucreze la sustinerea convingerilor spirituale sau religioase. Acesti nativi nu sunt oameni plini de zel care cred neconditionat in ceva. De fapt, ei sunt optimisti cu o credinta bazata pe ceea ce vad in jurul lor. Ei cred ca tot ce ii inconjoara este dovada vie a existentei divinitatii si a mamei natura.

Persoanele nascute pe data de 13 noiembrie cred cu pasiune in convingerile lor. Se opun oricarei forme de nedreptate. Din aceasta cauza, s-ar putea sa isi exprime parerile intr-o maniera dogmatica si autoritara. Asadar, este important sa faca un efort sa asculte fara prejudecati partea adversa, indiferent daca vor fi de acord sau nu cu parerile acesteia. Uneori pot fi foarte folositoare parerile contrare.

Mai presus de orice, nativii acestei zile sunt realisti. Deci, in cea mai mare masura raman imuni la argumentele si lucrurile false sau dubioase. Vor reactiona intr-un mod foarte puternic la ceea ce vor considera ca nu este demn de loialitatea lor, indiferent daca este vorba de companie, asociatie sau de clubul in care activeaza. Spun tot ce cred intr-un mod deschis si chiar au o inclinatie spre cearta. Ar trebui sa evite sa se opuna unor oameni puternici pentru ca astfel isi vor face dusmani de temut. Este foarte important pentru cei nascuti in aceasta zi sa cultive modestia si simplitatea. In nici un caz nu trebuie sa dea uitarii locul lor de origine, indiferent cat de departe se afla de casa, la propriu sau la figurat.

SFATURI: Lucreaza cu tine insuti. Descopera care este punctul tau forte si incerca sa il pui in relatie cu lumea. Trebuie sa fii constient tot timpul de efectul pe care il ai asupra celorlalti. Invata sa asculti intr-un mod mai profund. Gandeste-te inainte sa te implici intr-un proiect.

PUNCTE FORTE: Preocupat ; Spiritual ; Informat

PUNCTE SLABE: Revoltat - Suparator -Bagacios

Niciun comentariu: