joi, 19 noiembrie 2009

Scorpion, 18 noiembrie - Ziua temperamentului

Indivizii extrem de spirituali nascuti pe 18 noiembrie sunt de obicei extrem de activi din punct de vedere intelectual si fizic. Una din caracteristicile lor principale este instabilitatea emotionala, desi din exterior pot aparea reci, calmi si stapani pe ei. In acest sens, ei sunt maestri ai auto-controlului si nu vor sa arate lumii ca de fapt clocotesc pe dinauntru. In cel mai bun caz, ei sunt capabili sa-si canalizeze in mod creativ energiile emotionale puternice direct spre activitatea profesionala.

Nativii zilei de 18 noiembrie sunt extrem de sociabili. Sunt cei mai fericiti cand se afla in centrul atentiei. Ei sunt adesea ambitiosi si este posibil ca in viata sa fie potriviti pentru roluri de conducere. Ambitia lor se manifesta in general in numele grupului social pe care ajung sa il reprezinte sau sa il intruchipeze. Chiar daca talentele lor sunt uimitoare sau modeste, ei prefera sa le dezvaluie in felul lor propiu. Astfel, nativii zilei de 18 noiembrie rezista presiunii de a cauta succesul inainte de a se simti pregatiti. Cand sunt cu adevarat pregatiti, poate aparea o problema pe care o dezbat cu ceilalti si care ii framanta pe ei insisi.

Cel mai adesea, insistenta nu este cea mai puternica latura a nativilor zilei de 18 noiembrie. Ei pot realiza mai mult bazandu-se pe intuitie, sensibilitate si viziune decat pot realiza multi altii prin eforturi sustinute si aplicatii temeinice. De asemenea, latura lor senzuala nu este la fel de bine dezvoltata precum latura lor emotionala. Ei sunt genul de oameni extrem de curiosi si au tendinta de a investiga. De obicei, cu cat acestia sapa mai mult, cu atat afla mai multe deoarece surprizele permanente sunt provocate de schimbarile lor interioare gen cameleon. Astfel, ei ii incurajeaza pe oameni sa devina fascinati de ei.

Nativii zilei de 18 noiembrie au nevoie de atentie si nu isi vor gasi linistea pana cand nu vor obtine acest lucru. In acest sens, ei sunt dornici de atentie, dar in acelasi timp manifesta un anumit grad de nesiguranta. De fapt, ei pot fi capabili sa justifice atentia pe care o solicita ca fiind interesanta si productiva. Produsul lor poate fi tangibil, dar cel mai adesea nu este tot una cu amuzamentul sau pur si simplu manifestarea energiei pozitive. In acest ultim sens, nativii zilei de 18 noiembrie sunt extrem de atarasi de prieteni sau membri ai familiei care aduc raze de soare si rasete in vietile celorlalti. Fermecatori (desi, putem spune si egoisti, turbulenti, schimbatori sau la fel de bine imprevizibili), ei dau viata oricarui eveniment la care iau parte.

Deoarece nativii zilei de 18 noiembrie sunt adepti infocati ai interpretarii unui rol, uneori ei sunt acuzati de superficialitate sau iresponsabilitate. Asemenea sarcini de a examina mai indeaproape, in general se demonstreaza a fi incorecte. Insa, nevoia nativului zilei de 18 noiembrie de a atrage atentia este atat de mare incat ei trebuie intr-adevar sa se fereasca de compromiterea propriilor idealuri, atunci cand tintesc spre acest lucru.

SFATURI: Cerceteaza-te pe tine insuti la un nivel mai profund. Lasa-te purtat de valurile vietii. Fii constient de drumul tau in viata. Fii atent la indicatoare. Nu te indoi de intuitia ta, dar fii atent la efectele ei asupra celorlalti.

PUNCTE FORTE:

Intuitiv

Sentimental

Sociabil

PUNCTE SLABE:

Neajutorat

Schimbator

Turbulent

Niciun comentariu: