luni, 16 noiembrie 2009

Scorpion, 16 noiembrie - Ziua sefului

Atat barbatii, cat si femeile nascute pe 16 noiembrie au o predispozitie fireasca pentru autoritate si pentru felul in care sa o foloseasca. Multi dintre ei au reputatia de a fi directori si manageri in cadrul familiei sau al locului de munca. De asemenea, ei se descurca foarte bine in calitate de consilieri in grupurile sociale sau echipele din care fac parte. Conducerea lor este rareori contestata deoarece sunt destul de intelepti pentru a evita sa starneasca animozitati sau revolte si, in general, iau decizii in interesul grupului pe care il reprezinta.

In calitate de copii sau adolescenti, cei nascuti in aceasta zi sunt adesea revoltati si chiar distructivi si vor reusi sa se maturizaeze abia in jurul varstei de treizeci de ani. Din fericire, prin examinarea comporamentului lor, majoritatea nativilor zilei de 16 noiembrie isi pot spori intuitia in ceea ce ii priveste pe ei insisi, dar si motivatiile, nevoile si preocuparile celorlati.

Persoanele nascute pe 16 noiembrie sunt foarte independente si se lasa influentate de cercul social, familie sau parteneri. Acceptarea ajutorului, educatiei sau sprijinului poate fi extrem de dificila pentru ei. Totusi, pot avea o imaginatie activa care le permite sa aprofundeze situatia unei alte persoane, sa inteleaga pe deplin sentimentele celorlalti, punandu-se in situatiile acestora. Indivizii mai evoluati nascuti astazi au un talent special de a-si duce treaba la bun sfarsit si de a-si stabili suprematia in domeniul ales de ei. Insa, deoarece ei stiu cum sa se comporte cu oamenii si au o gama variata de experiente de viata, ei pot deveni membri foarte cooperanti ai unei echipe. In spatele farmecului lor exterior, ceilalti pot simti determinare si motivare si, in consecinta, se vor gandi de doua ori inainte de a-i infrunta si de a li se opune fara sens. Pe de alta parte, nativilor zilei de 16 noiembrie le place concurenta si vor fi considerati rivali excelenti de catre cei care se afla la acelasi nivel cu ei.

De asemenea, persoanele nascute pe 16 noiembrie sunt foarte preocupate sa isi gaseasca perechea potrivita. Alegerea unui partener de viata, atat in ceea ce priveste viata sentimentala, cat si in activitatea profesionala, este foarte importanta pentru ei. Destul de des, ei nu sunt capabili sa isi urmeze carierele pana ce nu apare in viata lor persoana potrivita. Din nefericire, in ceea ce priveste viata sentimentala, va trece multa vreme pana se va intampla acest lucru. Nativii zilei de 16 noiembrie pot lupta din punct de vedere emotional pentru multi ani. Intr-adevar, relatiile sentimentale nereusite, casatoriile esuate si frustrarile sexuale creaza imaginea vietilor lor. Acei nativi ai zilei de 16 noiembrie care nu isi gasesc niciodata persoana potrivita pot ajunge in cele din urma sa duca o existenta mai degraba solitara. Prin natura lor independenta, ei pot ajunge sa depinda destul de mult de familia si de prietenii de-o viata in ceea ce priveste sprijinul emotional. Din fericire, ei sunt disponibili pentru ceilalti in aceiasi masura.

SFATURI: Ia in considerare intotdeauna si interesele celorlalti. Comporta-te responsabil si exercita-ti autoritatea in mod intelept. Nu ceda in fata dorintei de putere. Ramai atat calm, cat si activ.

PUNCTE FORTE:

Autoritar

Eficient

Intelegator

PUNCTE SLABE:

Implicat

Schimbator

Izolat

Niciun comentariu: