luni, 30 noiembrie 2009

Sagaetator, 30 noiembrie - Ziua atacului temperat

Persoanele nascute pe 30 noiembrie poseda un instinct pentru cunoasterea momentului in care este bine sa atace orice provocare pe care doresc sa o depaseasca. Fara sa se grabeasca, abordarea lor este de obicei calculata, atenta si efectiva. Cei nascuti astazi sunt extrem de intuitivi si capabili sa faca surprize celor care le stau in cale sau ii obstructioneaza. Rivalii, adversarii si concurentii pot ajunge sa realizeze cate pregatiri au de facut pentru a se putea apara cand sunt in mainile unui nativ al zilei de 30 noiembrie.

Cineva poate invata foarte mult despre cei nascuti astazi doar privindu-i cum lucreaza. Imbrobodind un client, pregatind un concept sau facand o fixatie pentru afectiunea cuiva, ei exerseaza multe scenarii de foarte multe ori in mintea lor astfel incat pot fi pregatiti pentru aproape orice eventualitate. Dupa aceasta faza de pregatire initiala, ei vor stabili data si locul intalnirii, ambele alese cu o mare grija si de obicei cu consimtamantul deplin al « victimei ». In final, ei trec la atac. Ceea ce poarta, ceea ce spun, momentul – toate sunt foarte atent studiate. In mod normal, rezultatul va fi ca sunt foarte dificil de refuzat. Totusi, ei trebuie sa invete de asemenea sa recunoasca, sa faca fata si sa accepte infrangerea. Nu toata lumea este sub stapanirea lor, indiferent cat de convingatori ar fi acestia.

Nativii zilei de 30 noiembrie au un mod caracterstic de a conferi importanta oricarui lucru. Orice talente poseda acestia sunt impinse pana la gradul n, cu un consum minim de energie. Majoritatea persoanelor nascute pe 30 noiembrie au un fin simt al umorului si un talent pentru prezentarea chestiunilor serioase intr-o maniera cu mult bun gust (intotdeauna afisand un zambet). Umorul lor este subtil, dar poate denatura in batjocora cat si in hohote de ras. Excelenti din punct de vedere al mimicii, cei nascuti in acesta zi fac uz de satira intr-un mod atat de subtil, incat ceilalti nu reusesc sa le inteleaga de cele mai multe ori intentia. Umorul este intr-adevar o modalitate de a provoca.

In ciuda manierelor politicoase, nativii zilei de 30 noiembrie devin foarte defensivi cand sunt atacati. Ei trebuie sa invete sa nu exagereze cu reactiile lor atunci cand vine vorba de ce spun oamenii, sau sa isi dezvaluie nesigurantele ascunse atat de repede. Cu un bun simt dus pana la extreme, ei nu accepta prea usor sa fie luati in deradere. Atacurile directe sunt de cele mai multe ori intampinate cu un zid defensiv- mai tarziu cu o razbunare pe masura, ce va provoca intr-adevar suferinta. Datorita tendintei lor de a astepta, cei nascuti in acesta zi trebuie sa se feresca de a fi revendicativi, sa isi suprime sentimentele si in general sa isi tina frustrarile in ei insisi. Este o marca a indivizilor mult mai evoluati nascuti astazi sa faca fata negativitatii directionate inpre ei cu gratie, stapanire de sine si lipsa de ranchiuna.

Nativii zilei de 30 noiembrie adesea afiseaza o natura copilareasca, si astfel sugestiile nepretentioase si ofertele simple sunt cele ce mult mai probabil ii impresioneaza. De fapt, cei nascuti astazi rezista cu incapatanare la toate amenintarile sau disputele logice ale lumii. Insa, ei considera ca este greu sa refuze onestitatea simpla si franchetea.

SFATURI: Permite-ti sa improvizezi. Mai calmeaza-te un pic. Controlul tau este admirabil, dar la fel este si spontaneitatea. Razi de fobiile si greselile tale. Ramai copilaros.

PUNCTE FORTE:

Temeinic

Amuzant

Dinamic

PUNCTE SLABE:

Cu bun simt

Revoltat

Niciun comentariu: