duminică, 15 noiembrie 2009

Scorpion, 14 noiembrie - Ziua investigatorului

Persoanele nascute pe 14 noiembrie manifesta o dorinta aprinsa de a explora mediul lor inconjurator, pana la ultimul detaliu. Desi sunt extrem de curiosi in ceea ce priveste imprejurimile, in general, ei sunt si extrem de selectivi si au un punct de vedere bine definit. Ideile lor privitoare la responsabilitatea sociala, fie ca sunt conservatoare sau liberale, de obicei sunt perfect clare si foarte morale prin natura lor.

Nativii zilei de 14 noiembrie sunt adesea implicati in ghidarea vietilor celorlalti. Ei vad imediat domeniile care au nevoie de imbunatatire si eventualele deficite ale obiectivelor lor. Totusi, ei trebuie sa isi aminteasca ca, fara doar si poate, actioneaza din punctul lor de vedere si informatiile lor nu pot fi apreciate intotdeauna. Ei trebuie sa fie atenti la ceea ce spun cand este vorba de relatiile lor sentimentale. De asemenea, deoarece sunt atat de rapizi in recunoasterea punctelor forte si punctelor slabe intr-o situatie data, ei nu acorda celorlalti sansa de a descoperi pentru ei insisi.

Este un punct forte al naitivilor zilei de 14 noiembrie faptul ca nu au nevoie sa fie laudati prea tare pentru realizarile si abilitatile lor. Atat barbatii, cat si femeile nascuti astazi sunt capabili sa se dedice unei cauze si sa evite actiunile egoiste. Datorita unei astfel de independente, ei pot recunoaste foarte usor flatarile gratuite si pe cei care ascund adevaratele motive.

Nativii mai evoluati, fie ca sunt artisti, oameni de stiinta, lucratori in fabrica, oameni de afaceri, sau fie ca sunt implicati in furnizarea de servicii, intodeauna isi vor face temele in cadrul oricarui proiect in care sunt implicati. Ei vor face probe, vor face teste, vor examina obiectul studiului lor cu o exactitate minutioasa. Ei sunt atat cruzi, cat si cinstiti in testarea teoriilor lor si eliminarea acelor produse sau elemente care nu functioneaza cum trebuie. Astfel, obiectivitatea lor este bine pastrata.

Pentru ca nativii zilei de 14 noiembrie sunt foarte buni observatori al lumii exterioare, ar trebui sa dezvolte o mai mare abilitate in perceperea adevarurilor interioare, incluzand propria lor stare emotionala si spirituala. Un astfel de simt al intelegerii ii poate face mult mai eficienti atunci cand au de-a face cu problemele umaniste si sociale ce au impact asupra carierei si activitatii lor profesionale. Deoarece cei nascuti astazi au un punct de vedere bine defint in ceea ce priveste exercitarea eforturilor, ei vor investi foarte mult din ei insisi pentru realizarea obiectivelor lor. De asemenea, ei trebuie sa fie siguri ca urmeaza cursul potrivit inca de la inceput.

Este imperativ ca persoanele nascute pe data de 14 noiembrie sa isi fortifice integrarea in randul prietenilor, familiei si a societatii, in general. Exista si nativi ai acestei zile care nu isi vor usura povara preluata si le va placea sa fie mai fermi pentru a-si asigura succesul. Deoarece sunt adesea persoane ambitioase si puternice, ei simt nevoia sa ajunga la un consens si sa-si cultive abilitatile de a face compromisuri. Prin gasirea unei cai de mijloc si posibil prin moderarea propriilor tendinte extreme, ei pot fi extrem de eficienti si in final vor avea rezultate de durata.

SFATURI: Pastreaza sub control tendintele morale si critice. Invata sa ii lasi pe ceilalti in pace si sa le respecti valorile. Nu poti sa investighezi chiar tot, asa ca fii atent la intimitate.

PUNCTE FORTE:

Implicat

Temeinic

Observator

PUNCTE SLABE:

Autoritar

Extrem de critic

Bagacios

Niciun comentariu: