marți, 24 noiembrie 2009

Sagetator, 24 noiembrie - Ziua societatii ostile

Persoanele nascute pe 24 noiembrie sunt persoane extrem de energice in societate. Ele simt o mare nevoie de a le fi apreciate eforturile. Acest lucru nu inseamna ca nu petrec destul de mult timp singure. Ei nu vor pregeta sa demonstreze cat de speciali le sunt lor prietenii si cunostintele. Intr-adevar, nativii zilei de 24 noiembrie pot fi considerati prieteni loiali, dar si dusmani foarte aprigi.

Natura extrem de ostila a celor nascuti in aceasta zi poate duce la dispute si scandaluri, dar in acelasi timp le poate stimula dorinta de succes. Nativii zilei de 24 noiembrie nu sunt persoane care evita problemele. Desi sunt foarte capabili sa ii impace pe ceilalti cand este cazul, ei prefera sa infrunte pe fata adevarul in anumite situatii. De obicei, dragostea lor pentru discutii reprezinta de fapt o manifestare importanta a filozofiei lor in privinta societatii. Rareori ei vor fi fericiti daca nu sunt angajati in dezbateri aprinse pe o tema extem de provocatoare.

Adesea, datorita conceptiei psihologice personale, nativii zilei de 24 noiembrie au o presimtire inca de la o varsta mai frageda. Ei considera ca sunt plamaditi dintr-un alt aluat decat toti ceilalti. Poate sa nu fie intotdeauna un sentiment prea placut pentru ei, deoarece ei doresc sa fie acceptati de ceilalti si sa faca parte din grupuri sociale. Intr-adevar, incercarea lor de a se simti normali poate deveni una din prioritatile lor vitale, iar aceasta dorinta de a se integra ii face mult mai vulnerabili la influentele negative.

Indiferent cat de mult doreste un nativ al zilei de 24 noiembrie sa duca o viata lipsita de griji, el va fi ingrijorat datorita provocarilor interne sau externe. Acest lucru incurajeaza adesea dorinta de a se distra. Pe de alta parte, ei au tendinta de a cauta refugiu prin izolare sau posibil printr-un fel de oscilare intre aceste doua madalitati de evadare. La un nivel mult mai profund, totusi, succesul relatiilor lor sociale este cel care le da incredere nativilor zilei de 24 noiembrie si le confera senzatia ca valoreaza ceva si apartin unui grup. Astfel, ei se conving ca nu sunt chiar atat de diferiti de toti ceilalti.

Nativii zilei de 24 noiembrie sunt persoane active si amuzante – saritoare, perspicace si in general pozitive cand sunt implicate in viata din jurul lor. Destul de frecvent, nativii zilei de 24 noiembrie se vor inconjura de o armata (sau cel putin de trupe temeinice) de prieteni care ii protejeaza si ii apreciaza. Ei vor organiza evenimente sociale, incepand cu cinele amicale si pana la petrecerile inflacarate. Sa manace si sa bea cu prietenii este una din cele mai mari bucurii ale celor nascuti astazi.

Persoanele nascute pe 24 noiembrie care ajung sa se accepte asa cum sunt in realitate (si actioneaza in spiritul eliberarii din aceasta nevoie de conflict) isi pot construi o viata productiva si stabila. In plus, ei pot considera ca diferentele dintre ei insisi si ceilalti sunt punctele forte ce ii ajuta sa se incadreze intr-un rol unic, foarte important pentru cariera lor

SFATURI: Incearca sa-ti echilibrezi viata. Fii mult mai responsabil fata de tine insuti si da-ti seama ce este cel mai bine pentru tine. Nu fugi de probleme. Daca nu te consideri un om obisnuit, accepta si bucura-te de acest lucru.

PUNCTE FORTE:

Loial

Spiritual

Implicat

PUNCTE SLABE: Evazionist Izolat Certaret

Niciun comentariu: