sâmbătă, 21 noiembrie 2009

Ce mananci ca sa fii mai bun in pat

Studiile demonstreaza ca anumite vitamine si minerale cresc nivelul hormonilor si fac sexul mai bun din toate punctele de vedere. Asa ca data viitoare cand nu stiti de ce va simtiti cu atat de multa pofta de sex dupa ce ati mancat, vedeti daca nu cumva sunt de vina mancarurile de mai jos:

Capsunile

Nu numai ca arata sexy si te duc cu gandul la o seara romantica cu frisca, capsuni is sampanie, dar contin si antioxidanti, care imbunatatesc circulatia. Stii ca ai nevoie de o buna circulatie pentru o noapte fierbinte.


Ouale

Ouale sunt o sursa naturala de vitamina B6, care ajuta organismul sa echilibreze nivelul hormonilor si sa lupte cu stresul. Esti stresat, ai probelme cu viata sexuala? Fa-ti o omleta generoasa, sau incearca alte alimente bogate in vitamina B6: spanac, morcovi, seminte de floarea soarelui, germeni de grau sau peste.

Carne

Carnea ajuta organismul sa produca mai multa prolactina, un hormon care in cantitati mari pur si simplu te face ahtiat dupa sex. In general carnea de vaca, de oaie are acest efect, dar nu va faceti griji. Daca sunteti vegetarieni incercati: painea neagra, legumele verzi, orezul brun.

Usturoiul

Cu siguranta nu vei avea o respiratie prea placuta, dar uitandu-te in jos vei vedea mari modificari...substantele continute de usturoi dilateaza vasele de sange si imbunatateste circulatia exact acolo unde ai nevoie.

Fulgii de ovaz

Nu arata deloc apetisant, dar cresc nivelul testosteronului in sange.

Ginsengul

Fie ca il iei sub forma de ceai, sau in mancare, iti va revitaliza metabolismul, ceea ce va duce la revitalizarea organismului si trasmiterea energiei sexuale.

Mierea

Iti pui zahar in ceai? Schimba-l cu miere. Contine bor, un mineral care mareste cantitatea de testosteron din sange.

Niciun comentariu: