sâmbătă, 28 noiembrie 2009

Sagetator, 28 noiembrie - Ziua lupului singuratic

Individualitatile extrem de intense nascute pe data de 28 noiembrie trebuie sa isi urmeze propriul curs. Paradoxuri in viata, cei nascuti astazi sunt individizi complecsi care nu inceteaza niciodata sa isi uimeasca familia si prietenii cu unica lor combinatie de agresivitate si sensibilitate. Ideologia lor este extrem de imporanta pentru ei, dar se poate schimba intr-o maniera tulburatoare, devenind un amestec de ironie si seriozitate. De exemplu, poate fi dificil de stabilit daca un individ nascut pe 28 noiembrie este conservator sau radical, liberal sau democrat, un sustinator al ordinii sociale sau un rebel anarhist. In final, asemenea termeni nu ii caracterizeaza prea bine pe nativi. Ei trebuie sa fie intelesi in proprii lor termeni.

Desi nativii zilei de 28 noiembrie par tipi fizici, caracteristica lor de baza este cea mentala, chiar intelectuala. Indiferent pe ce drum o apuca din punct de vedere profesional sau in viata, ei vor fi adesea intalniti pledandu-si cauza, refuzand sa se supuna unor sisteme de credinte si dogme prestabilite. Sunt in principal ganditori autodidacti si, pentru multi dintre ei, scoala este in cel mai bun caz un motiv de plictiseala si in cel mai rau caz o inchisoare. Ei au o inclinatie puternica pentru puncte de vedere contradictorii datorita adversitatii lor fata de declaratiile absolute si fata de toate tipurile de generalizari.

Nativilor zilei de 28 noiembrie le plac intepaturile comice. Ei vor folosi satira si ironia ca pe niste arme puternice impotriva adversarilor lor si, de asemenea, ca mijloace de a clarifica si de a-si materializa propriile lor puncte de vedere. Cel mai adesea, totusi, ei vor demonstra o seriozitate extrema. Din punct de vedere emotional, nativii zilei de 28 noiembrie sunt de obicei prinsi in propria lor furtuna. Legaturile romantice pot aparea destul de frecvent, dar cei nascuti in aceasta zi au mari probleme cu mentinerea stabilitatii in acest domeniu. Pe de alta parte, prieteniile lor sunt de obicei foarte solide si extrem de importante. Cei care sunt implicati in relatii cu ei nu vor uita niciodata aceasta experienta. Ei isi vor urma propriul drum si vor face asa cum considera ei de cuviinta. De exemplu, ei se pot numara printre cei mai generosi indivizi, iar in alte situatii cei mai egoisti. Adesea, bunatatea si natura lor sunt mult mai usor de inteles pentru animale si copiii mici, la un nivel pur intuitiv, decat de mintile critice, analitice si mature. Dragostea pentru natura si pentru lumea animala este de fapt sacra pentru ei, fiind in mod constant propriul refugiu din experientele umane, adesea dezamagitoare si nesigure.

Este posibil ca cea mai mare problema a persoanelor nascute pe 28 noiembrie sa fie intelegerea lor insisi. Ei sunt capabili sa isi intareasca personalitatile dificile si complexe. De obicei, sentimentele lor precipitante sunt cele care ii fac pe acestia sa se vada intr-o lumina mult mai obiectiva. Multi dintre cei nascuti astazi isi folosesc munca ca pe o evadare din ceea ce inseamna implicare de sine excesiva. In ceea ce priveste cele patru facultati majore ale perceptiei - intelectul, sentimentul, intuitia, senzatia – un efort titanic trebuie sa fie depus de catre nativii zilei de 28 noiembrie pentru a le echilbra. Doar astfel pot progresa in dezvoltarea lor personala si pot ajunge sa se inteleaga cu cei care ii inconjoara.

SFATURI: Gaseste o rezolvare pentru energiile tale fizice. Incearca sa te intelegi pe tine insuti mai bine. Aplica aceleasi standarde pentru propriile tale idei asa cum faci si cu cele ale celorlalti. Intareste-ti viata in primul rand facandu-ti o ordine interioara riguroasa.

PUNCTE FORTE:

Profund

Natural

Sensibil din punct de vedere emotional

PUNCTE SLABE: Contradictoriu Confuz Dogmatic



Niciun comentariu: