luni, 23 noiembrie 2009

Sagetator, 23 noiembrie - Ziua blasfemiei

Nativii zilei de 23 noiembrie afiseaza foarte repede dispret fata de orice forma deschisa de autoritate si represiune. Ei nu sunt genul de persoane care cred in lucrurile simple doar pentru ca asa trebuie. Acest lucru nu inseamna neaparat ca sunt incapabili de credinta sau atasament. Pentru acesti nativi, lucrurile trebuie sa fie justificate si sa demonstreze ca merita efortul depus. In cazul in care sunt porniti sa nu respecte nici o regula, fie ca reactioneaza in liniste, fie prin cateva cuvinte bine alese sau niste gesturi fizice care ii fac pe deplin intelesi, atunci cand vor sa exprime ceea ce simt. Rareori, poate niciodata, se vor da la o parte de la o confruntare. Una dintre cele mai mari probleme ale lor este tendinta de a provoca certuri si batai. Cei nascuti astazi demonstreaza o natura combativa cand sunt in jurul oamenilor pe care nu ii pot suporta. Daca nu sunt in compania celor pe care ii plac, ii iubesc sau cel putin ii respecta, este adesea mult mai bine sa ramana singuri.

Nativii zilei de 23 noiembrie cred in regula de a trai si de a-i lasa si pe altii sa traiasca, dar daca sunt provocati, reactiile lor pot fi rapide si severe. De obicei, au obrazul subtire cand este vorba de anumite probleme sensibile. Acestea pot, din nefericire, sa devina niste butoane pe care le activeaza ceilalti. Astfel, o parte din pregatirea lor spirituala consta in aprofundarea modului in care devin mult mai rezistenti la provocari. De exemplu, ei trebuie sa isi creeze un nou set de butoane. Majoritatea nativilor zilei de 23 noiembrie experimenteaza intr-o mare masura lipsa de armonie in relatia cu cel putin unul dintre parinti. Aceste chestiuni rebele ale copilariei de obicei raman in ei insisi pana in faza de maturitate. Le vor trebui multi ani, ajungand chiar la patruzeci sau cincizeci de ani, inainte ca ei sa reuseasca se reorienteze, astfel incat sa fie capabili sa evite conflictul. Moartea unui parinte cu care nu au reusit sa se impace sau pe care nu l-au apreciat in totalitate poate fi devastatoare. Asadar, pentru nativii care au conflicte parentale nerezolvate, nu exista moment mai prielnic sa le rezolve decat prezentul.

Persoanele nascute pe 23 noiembrie de obicei au prezenta de spirit si un simt al umorului bine dezvoltat. Daca acest spirit de gluma nu isi gaseste locul in vietile lor, ar trebui sa fie dezvoltat, deoarece poate dezamorsa o multime de situatii potential explozive. Cand nativii acestei zile au invatat sa rada de ei insisi, vor progresa cu mult in propria lor evolutie. Spiritualitatea, in diversele ei forme, este tema care apare de obicei in jurul varstei de treizeci de ani, dar poate sa nu isi atinga cotele maxime pentru inca zece sau douazeci de ani. Prin meditatie si formele mai profunde ale gandirii, constientizarea si intelegerea, nativii zilei de 23 noiembrie pot scapa in cele din urma de aspectele negative ale personalitatii lor. Paradoxal, ei, cei blasfemitori, arata un mare potential pentru a se dezvolta. Ei vor deveni chiar figuri extrem de stabile si hotarate.

Pentru nativii zilei de 23 noiembrie, stabilitatea in activitatea profesionala si in viata de familie este esentiala pentru a putea sa se dezvolte. Stabilirea unei structuri zilnice valabile pentru afacerile de familie, dar si pentru cele profesionale, le stabilizeaza si le calmeaza instinctele salbatice. Totusi, ei ar trebui sa isi controleze nelinistea cand vine vremea sa treaca mai departe sau sa aspire la obiective mai marete. Altfel, ei se pot bloca sau pot stagna.

SFATURI: Controleaza-ti reactile. Nu ii lasa pe ceilalti sa iti activeze butoanele sensibile. Dezvolta obiectivitatea – indeparteaza-te putin si observa-te. Nu inceta niciodata sa te dezvolti, din copilarie pana in ultimul moment al vietii.

PUNCTE FORTE:

Individualist

Spirit liber

Amuzant

PUNCTE SLABE: Combativ Izolat Impulsiv

Niciun comentariu: