luni, 28 ianuarie 2013

Ed Speleers cele mai noi poze pe plaja in Miami










Amenajari interioare




Beyonce - Halo Live


TRATAREA PARULUI USCAT





Foloseste o combinatie de sase picaturi de ulei de lavanda, lemn de santal sau dafin si uleiuri esentiale de susan sau soia, aplica apoi uleiul pe par, inveleste in prosop timp de 15 minute, apoi clateste. Acest lucru va ajuta la tratarea parului uscat. 
Dar un remediu preparat in casa este urmatorul. Pune 1 sau 2 picaturi de ulei de sofran in palme si freaca-le. Maseaza parul si nu clati. Ai grija sa nu folosesti o cantitate mai mare, altfel parul va deveni uleios si cu un aspect dizgratios. 
De asemenea, poti masa parul cu 2 linguri de ulei cald de masline sau migdale. Inveleste apoi parul cu un prosop, asteapta 30 minute si dupa aceea clateste. Aplica tratamente cu ulei fierbinte pe par cel putin o data la 3-4 saptamani pentru un rezultat maxim. 
Un tratament sigur si foarte simplu de preparat este amestecul unei cani de lapte cu un ou batut. Pune-le la fiert, apoi aplica pe par. Lasa sa actioneze timp de 5 minute, apoi clateste-te bine. Foloseste acest tratament de doua ori pe saptamana si vei observa imbunatatiri majore.

SPUMA DE CAPSUNE, FRAGUTE, ZMEURA.



Ingrediente

3 albusuri, 450 g zahar tos, 450 g capsune, fragute sau zmeura, 15 ml rom,

Mod de preparare

Fructele coapre bine se curata foarte bine de frunze si se spala in strecuratoare, la un jet de apa si se lasa sa se scurga bine. Se ia 150 g fructe cu 150 g zahar pentru un albus; se presara o jumatate din cantitatea de zahar lasindule 1/2 h. Albusurile se bat spuma se adauga tot zaharul cu romul, si se bate in continuare pina se intareste din nou. Apoi se adauga fructele macerate cu zaharul si se bat pina se intareste spuma sa nu cada de pe lingura. Spuma se pune in pahare si se serveste rece, se poate orna cu frisca.

Amenajari interioare




Guess Who - Oriunde te duci / Stiu deja


Dieta cu cartofi





Mic dejun: O felie de pâine integrală unsă cu brânză de vaci degresată, două felii de roşii. 
 
Gustare: două-trei ridichi. 
 
Prânz: 200 g cartofi fierţi şi cu 100 g roşii. 
 
Gustare: Măr ras cu iaurt. 
 
Cină: 200 g cartofi copţi unşi cu ulei, puţină sare. 
 
Eficienţă: Slăbeşti două kg în trei zile.
 
Părerea specialistului: Dieta este săracă în lactate şi fructe, iar com­bi­naţia cartofi-ulei e ne­po­trivită pentru slăbire.

SPUMA CU ROM



Ingrediente

3 oua, 120 g zahar tos, 150 ml lapte, zahar vanilat, 30 ml rom, 50 g ciocolata.

Mod de preparare

Albusurile se bat spuma, se adauga 100 g zahar si o lingura cu rom, apoi spuma se bate din nou pina se intareste si se lasa la o parte. Intr-un lighenas, galbenisurile se freaca cu restul de zahar se dilueaza treptat cu laptele, apoi se bat 8- 10 min pe un vas cu apa clocotita. Cind sa racit sodoul, se adauga spuma amestecind usor prin rasturnare. Spuma se aseaza in cupe si deasupra ei se rade ciocolata. Cupele cu cremase lasa la rece 2-3 h.

Amenajari interioare




Sandy Leah Lima Solo video Clipe oficial Sandy single Pés Cansados


„Calendarul creştin este greşit. Iisus nu s-a născut când se crede”, anunţă Papa în noua sa carte





Papa Benedict al XVI-lea a publicat al treilea volum din trilogia dedicată vieţii lui Iisus Hristos. În această carte, Papa anunţă că Iisus s-ar fi născut cu câţiva ani mai devreme decât se crede astăzi

Calendarul folosit astăzi de creştini este greşit, anunţă liderul Bisericii Catolice. Acest calendar, ce începe de la naşterea Mântuitorului, a fost creat de călugărul Dionisie Exiguul în secolul al VI-lea (sfântul s-a născut în Dobrogea în anul 470 şi a murit la Roma în 545). Papa spune că „Dionisie Exiguul a făcut o greşeală de câţiva ani în calculele sale. Data adevărată a naşterii lui Iisus a avut loc cu câţiva ani înainte”.

Numeroşi cercetători şi istorici au contestat data naşterii lui Iisus, născând numeroase discuţii între teologi şi alţi exegeţi, însă acum este pentru prima dată când liderul Bisericii Catolice ridică semne de întrebare pe această temă.

Cartea publicată de Papa Benedict, intitulată „Jesus of Nazareth: The Infancy Narratives”, a fost publicată în limba engleză în cursul acestei săptămâni. Editura a tipărit deja milioane de exemplare, aşteptându-se să fie un best-seller, la fel ca primele două cărţi din trilogie. De asemenea, se estimează că volumul va fi tradus în 20 de limbi, urmând să fie publicat în 72 de ţări.

Suveranul Pontif relatează că Evanghelia după Matei susţine că Iisus s-a născut atunci când Irod cel Mare era regele Iudeei. Cu toate acestea, dat fiind că Irod a murit în anul 4 î. Hr., acest lucru înseamnă că Iisus s-a născut cu câţiva ani înainte de data consemnată în calendarul lui Dionisie exiguul. 

Cartea Suveranului Pontif nu este prima scriere ce contestă data naşterii lui Iisus. Exegeţii dispută această dată încă de acum câteva secole. De altfel, Evanghelia după Luca susţine că naşterea lui Iisus a avut loc atunci când Quirinius era guvernatorul Siriei, în anul 6 d. Hr.

Papa Benedict mai scrie că, în ciuda a ceea ce se crede în mod popular, la naşterea lui Iisus nu a asistat vreun animal. „Nu este menţionat niciun animal în Evanghelii”, scrie Suveranul Pontif. 

De asemenea, autorul subliniază că Imaculata Concepţie este „o piatră de temelie a credinţei creştine”, fiind un semn al „puterii creative a lui Dumnezeu”. „Dacă Dumnezeu nu are putere asupra materiei, atunci pur şi simplu el nu este Dumnezeu”, argumentează Papa. „Dar el are această putere, iar prin concepţia şi învierea lui Iisus Hristos a dat naştere unei noi creaţii”, afirmă Papa Benedict al XVI-lea.

SCOARTA DE COPAC (RULOURI)



Ingrediente

3 oua, 150 g nuci, 50 g faina, 50 g unt.

Mod de preparare

Nucile curatate se pun intr-o tava, care se introduce in cuptor, unde se lasa 10 minute, la foc mijlociu, cu usa cuptorului deschisa.Nucile se amesteca cu lingura de 2-3 ori in acest rastimp ca sa nu se rumeneasca, ci numai sa se prajeasca putin.Cind sint calde, se freaca intre palme ca sa cada cojile uscate, apoi se taie in felii mai groase.Pentru rulouri sint necesare 6-8 tuburi din plastic, carton sau din tabla subtire cu diametrul de 3-4 cm si lungimea de 8-10 cm.Compozitia se prepara ca si pentru "Cornete cu nuca", insa nucile nu se macina, ci se taie in felii, apoi se toaca cu cutitul, ca sa imite mai bine scoarta copacului.Tava se tapeteaza ca si pentru cornete.Se ia cite o lingurita cu virf din marginea compozitiei, se asaza la 3-4 cm distanta de la marginea tavii, apoi cu dosul linguritei, se intinde in forma de patrat cu latura de 5-6 cm.Se asaza cite patrate incap, cu distanta de 1 1/2 cm intre ele. Se coc exact ca si cornetele cu nuca.Cind sint coapte, se ridica patratul cu lama lata a unui cutit, rasturnindu-se pe un servet, cu partea de deasupra in jos si se asaza repede tubul peste el, rasucind patratul in jurul tubului.Se asaza astfel, toate, pe o tava si se lasa pina cind se racesc.Dupa ce s-au racit, se glaseaza capetele si se umplu rulourile cu orice crema sau frisca, ca si cornetele.

Amenajari interioare




X Factor 2010 Auditions - Rebecca Ferguson


VIATA PARINTELUI CLEOPA




VEDENIILE MINUNATE ALE FRATELUI CONSTANTIN

Cand se implineau 40 de zile de la moartea fratelui sau Gherasim, Constantin citea la Psaltire si tinea post, rugandu-se pentru mantuirea lui.

Odata a atipit putin si a vazut ca mormantul fratelui sau, din cimitirul vechi de langa biserica, s-a deschis si capacul de pe sicriu s-a dat la o parte; iar de la Sfantul Altar a inceput sa curga peste mormant un izvor cu apa limpede ca cristalul si chipul fratelui se facea alb ca zapada. Atunci Gherasim s-a desteptat ca din somn si a spus: ''Frate Constantine, rugaciunile Bisericii m-au mantuit...''.

În acelasi an, dupa mutarea la Domnul a fratilor sai, Constantin era foarte intristat pentru sfarsitul lor atat de timpuriu. Dar se ruga cu lacrimi lui Dumnezeu sa-i descopere unde anume sunt sufletele lor. Si iata, intr-o seara a adormit in chilia sa si nu s-a mai desteptat pana dimineata.

Dupa ce s-a trezit, sufletul sau era foarte linistit si impacat. Apoi s-a dus la egumenul schitului si i-a spus vedenia care o avusese in noaptea aceea. Zicea ca s-a intalnit cu fratii sai, Vasile si Gherasim, impreuna cu surorile sale plecate la Domnul, intr-o gradina minunata plina de flori si buna mireasma, cu pomi incarcati de roade, unde pasari ceresti cantau laude lui Dumnezeu. Toata noaptea aceea a petrecut-o impreuna cu fratii sai plimbandu-se impreuna si cantand cu multa bucurie duhovniceasca in gradina Raiului!

La urma fratii si-au luat ramas bun de la el si, promitandu-i ca se vor ruga pentru dansul ca sa fie cu totii impreuna, l-au indemnat sa faca ascultare si sa se roage neincetat, ca dupa o vreme va fi povatuitor de suflete si apoi va veni si el langa ei. Apoi s-au departat saltand de bucurie, iar Constantin s-a desteptat din somnul sau adanc. Era deja ora 5 dimineata.

FRATELE CONSTANTIN PARACLISIER

Pe cand era paraclisier, in anul 1932, Parintele Cleopa a fost martor ocular la cateva minuni petrecute in timpul Sfintei Liturghii, in biserica Schitului Sihastria. Iata ce ne povestea el:

''Sa vedeti ce-am patit aici cu un preot foarte bun, Calistrat Bobu. Ca duhovnic, a trecut odata pe la o maica care se nevoia in padure. Pe atunci in padure erau vreo 50 de pustnici. Ea i-a spus Parintelui Calistrat: ''La voi nu se pogoara Duhul Sfant, ca ati trecut pe stilul nou!'' De atunci, Parintele Calistrat era in indoiala.

Odata, pe cand eram paraclisier, am observat ca anafora de la staret era alba si dulce, iar cea de la Parintele Calistrat era verzuie si acra. Atunci l-am intrebat pe Parintele Ioanichie:

- Parinte staret, de ce cand slujeste parintele Calistrat, anafora este verzuie si acra?

- Mai, baiete, slujeste cu indoiala! S-a dus la o pustnica din padure si ea i-a spus ca nu vine darul Duhului Sfant la Liturghie din cauza calendarului. Si i-am spus ca are s-o pateasca, fiindca el se indoieste ca nu vine Duhul Sfant!

Odata Parintele Calistrat savarsea Sfanta Liturghie si cand a chemat harul Duhului Sfant, numai ce vede ca agnetul s-a facut carne si curgea sange pe Sfantul Disc si pe Sfantul Antimis. Iar cand s-a uitat in Sfantul Potir a vazut sange. Atunci m-a chemat pe mine:

- Frate Constantin, ia vino incoace! Ce vezi?

- Vai, parinte Calistrat! Sfanta Împartasanie s-a facut carne si sange!

Atunci m-a trimis sa-l chem pe parintele staret. Staretul, cand a venit, a pus sa se citeasca Psaltirea la strana si a zis:

- Ei! Parinte Calistrat, acum crezi ca vine Duhul Sfant si preface Darurile?

- Iarta-ma, parinte! Si a cazut in genunchi.

- Ia uite! A venit Duhul Sfant? S-a facut carne? S-a facut sange? Te mai indoiesti de acum, parinte?

- Cred, parinte staret. Te rog, iarta-ma!

- Ia si strange Sfintele Taine!

Apoi a facut cu dalta o gaura in piciorul Sfintei Mese, ca Sfanta Masa este Mormantul Domnului, si a ingropat acolo Sfintele Taine, cum ne invata Sfintii Parinti. Iar potirul l-a sfintit din nou si l-a spalat la spalatoarea din Altar impreuna cu Sfantul Antimis. Si am stat cateva ore pana s-a citit Psaltirea toata. Apoi a inceput din nou randuiala Sfintei Liturghii, continuand de la Proscomidie: ''Si unul din ostasi cu sulita coasta Lui a impuns…''. Si asa s-a savarsit Sfanta Liturghie si nu s-a mai repetat acea minune.

- Acum crezi? i-a zis staretul.

- Cred, parinte!

Apoi, Parintele Ioanichie i-a dat canon 40 de zile si i-a zis: ''De ce nu crezi, cand eu iti spun, si te duci la babe sa te invete despre calendar?'' Asta s-a petrecut in anul 1932.

Tot pe atunci am fost martor la o alta intamplare minunata in timpul Sfintei Liturghii.

Odata, cand slujea staretul Ioanichie Moroi, dupa sfintirea Darurilor, a sarit din Sfantul Potir un strop din Sfantul Sange pe Sfantul Antimis. Acel strop a inceput sa straluceasca, apoi sa raspandeasca raze. Atunci Staretul Ioanichie a strigat catre mine:

- Frate Constantin, ia vino incoace!

Venind eu, mi-a zis staretul:

- Ce vezi aici pe Sfantul Antimis?

- Vad o picatura din Sfantul Sange. Straluceste atat de tare, incat aproape nu ma pot uita.

Atunci staretul mi-a zis:

- Vezi cui ii slujim noi? De aceea sa fii cu mare frica si evlavie in Sfantul Altar!

Apoi, egumenul Ioanichie s-a impartasit cu acea picatura din Sfantul Sange.

Mai tarziu, pe cand aveam tot ascultarea de paraclisier, in manastire era un preot care slujea si avea ulcer. Din aceasta cauza nu putea suferi fumul de la cadelnita.

Acest preot de mai multe ori mi-a spus sa fiu mai atent si sa pun tamaie mai putina; dar eu, din neatentie, greseam mereu. Preotul, vazand aceasta, nu mi-a mai spus, dar se mahnea in sinea lui. De aceea, intr-o noapte, dupa ce am venit de la Utrenie si m-am culcat, am avut o vedenie infricosata si l-am vazut pe preot inconjurat de raze de lumina.

Atunci mi-am dat seama ca avea o viata sfanta, am alergat repede la el si i-am cerut iertare. Apoi am mers la staret, atunci noaptea, si m-am marturisit, spunandu-mi greseala''.