Se pun opt
cepe mari într-o oală de 2,5 litri de apă şi se adaugă o jumătate de kilogram
de fasole verde, o jumătate de kilogram de măsline fără sâmburi şi puţină
vegeta, pentru gust. Se fierbe totul 30 de minute la foc mic.
Luni - Consumă
supa de ceapă pe tot parcursul zilei. Poţi mânca oricât, însă cu înghiţituri
mici. Bea şi ceai neîndulcit.
Marţi -
Pe parcursul zilei continuă să consumi supă de ceapă. La prânz, mănâncă o
salată şi o pară mare.
Miercuri -
Trebuie să faci un efort şi să nu consumi nimic, nici ceai, nici supă. E ziua
cea mai dură, de post negru.
Joi -
Consumă supă de ceapă rece pe tot parcursul zilei. La prânz, poţi mânca brânză
degresată.
Vineri -
Alternează supa de ceapă cu ceai.
Eficienţă: Slăbeşti
5 kg pe săptămână.
Părerea specialistului: E o dietă
extremă, bazată pe lichide şi fără nutrienţi. Dacă e urmată cu stricteţe, poate
duce la dezechilibre grave.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu