Ingrediente
1/2 carne porc sau pui,
100 g ceapa, 50 ml ulei, 1 ou, 25 g faina, 1/2 lingurita sare, un virf
cutit piper, marar, patrunjel, 100 ml smintina.
Mod de preparare
Ceapa
taiata marunt se caleste 2 min. in ulei, se adauga carnea trecuta de 2
ori prin masina de tocat, amestecata cu sarea si piperul, prajindu-se la
foc mic pina cind scade apa lasata de carne, amestecind din cind in
cind sa nu se arda ceapa. Se ia apoi de pe foc si rece se amesteca cu
smintina, oul intreg, faina, cu frunzele de patrunjel si marar taiate
marunt potrivind gustul cu sare. Umplutura ajunge pentru o placinta
coapta in tava de cca. 40/26 cm, sau pentru 3-4 rulouri, sau pentru
70-80 rulouri.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu