Ingrediente
300 g serbet, 200 g unt, 30 ml sirop de zahar ars, 30 g cacao, un pachetel cu
zahar vanilat
Mod de preparare
Intr-un cazanel smaltuit asezat pe apa calduta (nu fierbinte), serbetul se
freaca pina cind se moaie fara sa se topeasca, apoi se ia la o parte, se adauga
cacaua neaparat cernuta si siropul de zahar ars.In cazul cind serbetul este de
cacao, acesta se amesteca direct cu untul, fara sa se adauge cacao.Serbetul se
freaca cu furculita pina cind se moaie bine, sau se bate cu un tel mic; daca
este prea tare , se adauga 1-2 lingurite cu apa calda si se freaca bine pina
cind capata aspectul unei paste. Dupa aceea, se adauga, treptat, untul batind cu
telul sau cu mixerul, pina cind se incorporeaza bine; cu cit se bate mai mult,
cu atit crema se face mai spumoasa.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu