vineri, 15 mai 2009

Taur, 12 Mai - Ziua Opozantului Inrait

Cei nascuti in ziua de 12 mai au trasaturi de oameni rai. Rautatea lor nu este insa atat de mare incat sa-i faca sa intre in conflict cu autoritatile, dar sunt recunoscuti pentru tachinarile lor si pentru farsele pe care le fac cu bucurie. Unele dintre persoanele nascute pe 12 mai sunt foarte serioase in ceea ce priveste abordarea vietii. Cu toate acestea, se pare ca nativii se pricep de minune sa intre in necazuri. Ei nu pot fi in rand cu toata lumea. Si-au dezvoltat propriul stil de a actiona, stil care de multe ori interactioneaza cu al celorlalti.

Persoanele nascute pe 12 mai sunt nepasatoare in ceea ce ii priveste pe cei din jurul lor. Ei sunt cei mai fericiti atunci cand refuza cererile dubioase, cand ii ironizeaza pe ceilalti sau chiar ii batjocoresc. Pe de alta parte, nativii nu pretind ca ar cunoaste toate raspunsurile. Intr-adevar, din aceasta cauza poate fi foarte dificil sa-i condamni pe cei nascuti astazi pentru ceea ce cred. Rareori ei isi vor parasi drumul pe care merg pentru a face ceva in acesta privinta. Se vor comporta astfel pentru ca oameni nascuti pe 12 mai sunt inchisi in ei, precauti si se feresc sa discute despre propriile principii si filosofii de viata. In orice caz, nativii acestei zile sunt capabili sa ofere solutii noi pentru problemele altora, solutii care, in majoritatea cazurilor se vor dovedi a fi folositoare. Din cauza faptului ca de cele mai multe ori merg contra curentului, persoanele nascute pe 12 mai pot fi considerate radicale sau rebele. Nimic nu poate fi mai departe de adevar. Cei mai multi dintre nativi au vederi conservatoare care sunt fara doar si poate logice. De asemenea, ei pot parea reci, lipsiti de sentimente sau poate chiar prea duri. Aceasta fatada impietrita si dura este de fapt o bariera ridicata intentionat pentru ca lumea sa nu poata patrunde in universul lor.

Cei nascuti in aceasta zi pot fi intalniti deseori in pozitii de conducere. Paradoxal, ei nu sunt de fapt interesati decat in mica masura sau chiar deloc de acest tip de functii. De cele mai multe ori vor ocupa aceasta pozitie fiind alesi de catre superiori pentru meritele lor deosebite. Persoanele nascute pe 12 mai se deosebesc de restul lumii datorita capacitatilor lor, datorita dedicatiei si conduitei pe care o au. In general, atrag nu numai simpatia sefilor ci si pe cea a colegilor. Cei nascuti in aceasta zi au o anumita siguranta de sine, siguranta care incurajeaza o puternica legatura intre ei si colegi si, totodata, atrage admiratia acestora. Din aceasta cauza, nativii vor fi deseori rugati sa fie purtatorii de cuvant ai unui grup. Sunt persoane agreabile, dar de care nu te poti atasa usor. Ei pastreaza distanta in timp ce ii fac pe ceilalti sa se simta bine si sa rada de toate absurditatile trecatoare.

Persoanele nascute pe 12 mai sunt foarte sensibile. R areori se comporta prostesc sau isi arata deziluziile. Fara indoiala, aceste persoane apartin unei lumi fantastice. Cu toate acestea, luciditatea le permite sa arate celorlalti cat de lipsite de sens sunt unele conventii sociale sau cat de rigide sunt unele mentalitati. Nativii zilei de 12 mai considera ca au un caracter serios si puternic, nicidecum unul superficial. Prostia si inselaciunile celorlalti sunt motivele pentru care nativii sunt atat de ironici. Trebuie spus ca cei nascuti in aceasta zi pot fi foarte buni prieteni, dar in acelasi timp, sunt si dusmani de temut.

SFATURI: Lasa-i pe oameni sa isi faca singuri planurile. Esti fericit in rolul de misionar? Incearca sa iti mai moderezi replicile acide si cultiva-ti diplomatia. Adu-ti aminte sa te iubesti pe tine si pe ceilalti.

PUNCTE FORTE:

Lucid

Talentat

Ironic

PUNCTE SLABE:

Prea critic

Deranjant

Niciun comentariu: