vineri, 10 august 2012

Sfaturi pentru purtarea unui tricou




Tricourile sunt piese vestimentare pe care le poti purta la nenumarate evenimente, indiferent de momentul zilei. Acestea pot fi asortate unei tinute sport, casual, chic si chiar usor elegante. Totusi, avand in vedere ca moda evolueaza mereu, chiar si pentru purtarea unui tricou trebuie sa respecti anumite reguli. Iata cateva dintre acestea.

Evita tricourile cu mesaje amuzante


Era tricourilor cu mesaje amuzante a apus de mult. De multe ori acestea pot transmite un mesaj gresit si pot deranja anumite persoane. Pe de cealalta parte, tricourile cu imprimeuri, cu desene sau cu ceva care te reprezinta (o masina, o camera foto, o pereche de cati audio) sunt foarte moderne si te pot scoate din anonimat.

Poarta tricourile cu desene, in locul celor cu mesaje, pentru a avea o tinuta moderna, demna de vara anului 2012.


Nu te teme de culorile puternice

Este adevarat ca rozul nu este o culoare potrivita pentru un barbat, motiv pentru care ar trebui sa eviti tricourile de aceasta culoare. Totusi, daca poti o pereche de pantaloni albi sau jeansi de culoare inchisa, un tricou verde, galben, albastru sau rosu este chiar recomandat pentru a iesi in evidenta. Regula este simpla: nu amesteca mai multe culori in tinuta si nu purta tricouri colorate cu imprimeuri. De regula, imprimeurile arata foarte bine doar pe tricourile albe sau gri.

Accesorizeaza

Multi
barbati considera ca doar femeile ar trebui sa poarte accesorii, insa in realitate lucrurile nu stau deloc asa. Nu ezita sa iti achizitionezi una sau chiar mai multe bratari metalice sau de piele. De asemenea, ceasul este de nelipsit de la mana unui barbat, indiferent ca poarta tricou sau camasa. Un alt accesoriu potrivit pentru un barbat este un lant mai lung, la care poti atasa un colier.

Niciun comentariu: