Ingrediente
6 oua, 200 g zahar, 200 g
unt, 50 g cacao, 150 g faina, 100 g nuci, 30 ml rom, o lingurita praf
de copt, un plic de zahar vanilat.
Mod de preparare
Se pregateste o tava mare de cca. 40 cm, unsa cu margarina solida
tapetata cu faina. Albusurile se bat spuma se adauga zaharul tos,
zaharul vanilat si romul se bate in continuare pina cind se intareste
din nou. Se pun apoi galbenusurile si untul topit se amesteca prin
rasturnare de 4-5 ori se adauga faina, cacaua, praful de copt. Se
amesteca pina se incorporeaza toate ingredientele. Compozitia se desarta
in tava si se niveleaza de-a lungul tavi. Tava se introduce in cuptor
si se lasa 30 min., prajitura se lasa sa se raceasca dupa care se taie
in diferite forme.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu