Pai
betivanul este un crap mare si dolofan, intreg... Il speli, il cureti bine, il
sarezi pe toate partile si il lasi sa stea cel putin 15 min. Intre timp tai 3
cepe rondele si cativa catei de usturoi. Iti mai trebuie un pahar de vin alb,
bulion de rosii, un pic de ulei, 5-6 foi de dafin si vreo 10 boabe piper negru.
Pui pestanul in tava cu un pic
de ulei dedesupt sa nu se prinda.
Apoi torni desupra vinul, sosul de rosii, pui
ceapa si usturoiul (si pe el si langa) si la fel foile de dafin si piperul. Mai
pui si un pic de ulei pe el.
Se pune la cuptor cam o ora (in
reteta era 1,5 ore dar mi se pare cam mult) si se stropeste din cand in cand cu
sosul din tava.
Vezi ca scade sosul asa ca trebuie adaugat din cand in cand
cate un pahar cu apa.
Pofta
buna!!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu