Ingrediente:
500 gr. ciuperci, 2 buc. ceapa, o lingura unt proaspat, o lingurita faina, 2/3 pahar supa de carne sau apa, 2/3 pahar de smintina, 3 oua, sare, piper
Mod de preparare500 gr. ciuperci, 2 buc. ceapa, o lingura unt proaspat, o lingurita faina, 2/3 pahar supa de carne sau apa, 2/3 pahar de smintina, 3 oua, sare, piper
Ciupercile curatate si spalate se toaca marunt, se adauga ceapa taiata si se prajesc usor in unt. Se pun apoi intr-o cratita, se adauga sare, piper, faina, supa de carne sau apa, iar cind ciupercile sint gata fierte se pune si smintina. Se fierb citeva oua tari se curata, se taie rondele, se asaza pe un platou fierbinte iar deasupra se pun ciupercile.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu