Ingrediente:
5 oua, dintre care doua fierte si taiate marunt,
5 oua, dintre care doua fierte si taiate marunt,
4 rosi fara piele si fara
seminte, tocate marunt,
1 ceasca de masline verzi, taiate marunt,
1 pahar de
lapte,
4 linguri de brinza parmesan,
1/2 ceasca de ulei,
12 linguri cu varf de
faina,
2 linguri de praf de copt,
1 cutie de mazare,
sare si piper,
patrunjel
tocat marunt,
2 cutii de peste, fara oase
Mod
de preparare
1. Se pun toate ingredientele intr-un castron.
2. Se amesteca tot, cu o lingura de lemn.
3. Intr-o forma untata si presarata cu faina se rastoarna compozitia si se da la foc potrivit pentru 40 de minute.
1. Se pun toate ingredientele intr-un castron.
2. Se amesteca tot, cu o lingura de lemn.
3. Intr-o forma untata si presarata cu faina se rastoarna compozitia si se da la foc potrivit pentru 40 de minute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu