Ingrediente
1 pachet aluat-foitaj
500g cirese
50g unt
50g zahar
1 lingura de pesmet
1 lingura zahar farin
inghetata de vanilie
Cum preparam
· Spalam fructele si le scoatem samburii.
· Intindem aluatul si il taiem in forme rotunde, cu diametrul de 10 centimetri. Ungem o tava cu unt si asezam rondelele de aluat. Intindem pe fiecare tarta un strat subtire de unt, presaram pesmet si asezam fructele. Ungem fructele cu unt.
· Coacem 25 de minute la foc moderat.
· Intr-o craticioara topim zaharul. Luam caramel cu lingurita si formam firisoare pe o bucata de hartie de copt. Lasam deoparte pana cand se intareste zaharul si il despreinem de pe hartie.
· Servim tartele cu o cupa de inghetata deasupra si decoram cu fire de zahar. Pudram cu zahar.
Timp de preparare: 20 minute
Timp de coacere: 25 minute
1 pachet aluat-foitaj
500g cirese
50g unt
50g zahar
1 lingura de pesmet
1 lingura zahar farin
inghetata de vanilie
Cum preparam
· Spalam fructele si le scoatem samburii.
· Intindem aluatul si il taiem in forme rotunde, cu diametrul de 10 centimetri. Ungem o tava cu unt si asezam rondelele de aluat. Intindem pe fiecare tarta un strat subtire de unt, presaram pesmet si asezam fructele. Ungem fructele cu unt.
· Coacem 25 de minute la foc moderat.
· Intr-o craticioara topim zaharul. Luam caramel cu lingurita si formam firisoare pe o bucata de hartie de copt. Lasam deoparte pana cand se intareste zaharul si il despreinem de pe hartie.
· Servim tartele cu o cupa de inghetata deasupra si decoram cu fire de zahar. Pudram cu zahar.
Timp de preparare: 20 minute
Timp de coacere: 25 minute
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu