Ingrediente:
8 - 10 aripioare de pui,
8 - 10 aripioare de pui,
1/3 cana sos de soia,
o cana pesmet fin,
1/2
lingurita praf de usturoi,
o lingurita paprika,
1/4 lingurita ghimbir,
un varf
lingurita piper
Mod
de preparare
Se taie aripioarele in doua. Se spala si se usuca stergandu-le cu un servet. Se toarna sos de soia intr-un vas. In alt vas se amesteca restul ingredientelor. Se trec aripioarele prin sos de soia, apoi prin amestecul de pesmet. Se asaza aripioarele intr-un vas, se acopera cu un servet de hartie si se lasa la microunde 13 - 15 minute la putere maxima sau pana se fragezesc.
Se taie aripioarele in doua. Se spala si se usuca stergandu-le cu un servet. Se toarna sos de soia intr-un vas. In alt vas se amesteca restul ingredientelor. Se trec aripioarele prin sos de soia, apoi prin amestecul de pesmet. Se asaza aripioarele intr-un vas, se acopera cu un servet de hartie si se lasa la microunde 13 - 15 minute la putere maxima sau pana se fragezesc.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu