Ingrediente
200-300 g ciperci, 3-4 oua, o ceapa, 30-40 g unt, marar, patrunjel, o lingura de
smintina, 1/2 lingurita sare, ulei.
Mod de preparare
Ceapa taiata marunt se caleste un minut cu o lingura de ulei, adaugind
cipercile bine spalate si taiate in feli mari. Se lasa sa fiarba acoperite la
foc mic pina scade apa si se inmoaie. La nevoie se adauga cite putina apa sa se
inmoaie bine apoi se sereaza si se aromeaza dupa gust. Reci se adauga in oua
care se amesteca bine cu smintina. In tigaia infierbintata dinainte si se
prajeste la foc mic pina cind devine aurie adauginduse imediat compozitia cu
ouale lasindo sa se coaguleze la baza apoi se amesteca pina se coaguleaza dupa
dorinta. Ciupercile se servesc ca fel intii, sau ca fel doi, cu diferite salate
de cruditati.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu