Ingrediente (pentru 4 persoane):
750 g rosii,
250 g ciuperci,
1/2 legatura
maghiran,
1 crenguta de cimbru,
1 ceapa,
1 catel de usturoi,
500 g spaghete,
sare,
3 linguri ulei de masline,
piper proaspat macinat,
100 g carnati afumati
(taiati felii subtiri),
60 g cascaval.
Mod de preparare:
Se oparesc rosiile, se curata de pielita si se taie bucati.
Ciupercile curatate se taie felii, ceapa, usturoiul si frunzulitele de cimbru
si maghiran se toaca marunt.
Se fierb spaghetele (al dente) in apa cu sare si,
intre timp, se calesc in uleiul bine incins ceapa si usturoiul, pana ce devin
sticloase.
Apoi se adauga ciupercile, se prajesc putin, si la urma de tot -
rosiile si ierburile care se dunstuiesc si ele 2-3 minute si se gusta de sare
si piper.
Carnatii se taie felii, spaghetele se scurg si se baga sub un jet de
apa rece.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu