Trebuie sa se bea vreme de trei săptămâni ceai pentru rinichi.
Tratamentul se face trei săptămâni din luna cu o pauza de doua săptămâni, apoi se reia .
Reumatismul apare din pricina ca in organism exista prea mult acid uric, care din cauza frigului se transforma in cristale ceea ce provoacă dureri in membre etc.
Aproape toate bolile au la baza nefuncţionarea rinichilor si ca atare trebuie sa pornim de acolo .
In perioade mai critice trebuie sa evitam mâncărurile cu carne, de asemeni nici un fel de alcool .
Foarte important este si ceaiul de salvie. Cine bea constant ceai de salvie nu se îmbolnăveşte uşor.
Ceaiul de salvie este considerat ca fiind ceaiul cel mai important din câte exista.
Reţeta
ceaiului de rinichi : preparaţi următorul amestec : Coada calului 15gr. Urzica vie
10gr. Troscot 8gr. Sunătoare 6gr. Aceste
cantităţi ajung pentru o persoana trei săptămâni . Se amesteca bine toate
plantele, apoi se ia o priza [cat se cuprinde intre degetul mare si arătător]
care se opăreşte cu o cana de apa clocotita . Se lasă sa se infuzeze 10 minute
, apoi se strecoară . Peste plantele opărite se mai adaugă o data doua căni de
apa clocotita, se lasă sa se infuzeze 10 minute se strecoară si se amesteca cu
primul ceai . Este foarte important sa se procedeze aşa deoarece in ceaiul
pentru rinichi exista 5 substanţe care nu trebuiesc sa fie fierte , ca să nu-şi
piardă proprietăţile . Ele se extrag prin doua opăriri consecutive. Ceaiul
trebuie băut : dimineaţa, înainte de prânz si seara, înainte de a merge la
culcare cate o jumătate de cana de ceai .
Reţeta
Minune :
Doua linguriţe de oţet de
miere
Doua linguriţe de miere de
albine
Totul se amesteca intr-o
cana , si complectaţi cu apa nu cu alt lichid , se bea 3-4 căni pe zi.
Efecte : In timp dispare reumatismul
- Curata arterele si venele
de grăsimi
- Scade tensiunea arteriala
- Amestecul previne
infarctul sau îl ameliorează după producerea sa
- Duce calciu in oase si nu
îl lasă să se depună pe încheieturi, muşchi ducându-l in articulaţiile osoase .
- Previne orice infecţie in
organism
- Toate organele
funcţionează mai bine
- Reglează ritmul
cardiac
Omagul : frunzele de omag,
fierte cu rachiu, se pun calde, pe locul dureros.
Împotriva
durerilor mari la genunchi sau umăr, cot, se va face un amestec de
lut galben [cât mai galben] cu oţet din vin de casă. Cu această pastă se va
unge bine locul în strat gros, şi se va bandaja. Se va sta cu acest bandaj până
dimineaţa, operaţia se reia în fiecare seară timp de 3 zile.
Omagul : frunzele de omag,
fierte cu rachiu, se pun calde, pe locul dureros.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu