Ingrediente:
500g spaghete,
4 galbenusuri,
500g smantana (sau iaurt),
300 g bacon,
patrunjel,
sare,
piper.
Mod de preparare:
4 galbenusuri,
500g smantana (sau iaurt),
300 g bacon,
patrunjel,
sare,
piper.
Mod de preparare:
Taiati
baconul foarte fin (betisoare) si puneti la rumenit intr-o cratita cu putin
ulei. Intre timp amestecati galbenusurile cu smantana, sarea si piperul (dupa
gust).
Dupa ce s-a rumenit baconul si s-a racit putin, puneti peste amestecul de galbenusuri si smantana. Fierbeti la foc mic, amestecand continuu pana se ingroasa putin sosul. La sfarsit puneti patrunjelul.
Spaghetele le fierbeti dupa instructiuni. Puneti pe o farfurie spaghetele si peste sosul.
Dupa ce s-a rumenit baconul si s-a racit putin, puneti peste amestecul de galbenusuri si smantana. Fierbeti la foc mic, amestecand continuu pana se ingroasa putin sosul. La sfarsit puneti patrunjelul.
Spaghetele le fierbeti dupa instructiuni. Puneti pe o farfurie spaghetele si peste sosul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu