Ingrediente (pentru 6 porţii)
- ulei de măsline
- un ardei roşu gras tocat
- 6 cepe verzi
tocate
- 3 căni de supă de legume
- 3 căţei de usturoi tocat
- o lingură de
şofran
- 200 de grame de orez
- 500 de grame de broccoli
- 150 de grame de
mazăre proaspătă sau congelată
- 70 de grame de struguri sau de roşii cherry
tăiate jumătate
- 12 măsline verzi fără sâmbure, tăiate în jumătate
- 12
măsline negre fără sâmbure, tăiate în jumătate
- o lămâie tăiată felii
-
pătrunjel tocat
Mod de preparare
Ardeiul gras şi ceapa se călesc în ulei şi
apoi se adaugă supa de legume, usturoiul şi şofranul.
Amestecul se lasă la
fiert împreună cu orezul.
Se adaugă broccoli, mazăre şi măslinele, se adaugă
sare şi piper după gust, iar când amestecul este fiert se ia de pe foc.
Paella
se pune în boluri şi se serveşte cu felii de lămâie şi cu pătrunjel.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu