Ingrediente (pentru 4 portii):
1 pui maricel (circa 1,3 kg),
sare, piper,
250 g ciuperci,
750 g
cartofi mai marunti (nesfaramiciosi),
1 kg rosii carnoase,
125 g costita
afumata,
150 g masline verzi,
3 linguri coniac sau rachiu.
Mod de preparare:
1. Se spala puiul, se zvanta, se freaca cu sare si piper si
se leaga aripile.
2. Ciupercile curatate se taie in doua, cartofii se curata de
coaja si se lasa intregi, iar rosiile se curata de pielita, se indeparteaza
semintele si se taie bucatele.
3. Se taie costita bucatele si se pune la prajit
- impreuna cu cartofii - intr-o cratita bine incinsa. Se adauga ciupercile,
rosiile si maslinele, se dunstuiesc putin, dupa care se scot toate si se pun
deoparte.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu