Ingrediente :
500 g iaurt
3 capatani de usturoi
1 castravete mare
1 lingura de otet
50 g unt
sare
3 capatani de usturoi
1 castravete mare
1 lingura de otet
50 g unt
sare
Preparare :
Castravetele se
curata de coaja si se spala, apoi se taie in bucati mici. Usturoiul se piseaza
mujdei iar untul se topeste.
Intr-un bol mare se amesteca iaurtul, usturoiul, castravetele bucati, otetul si sarea. Adaugati untul topit si amestecati bine pana amestecul se uniformizeaza. Se lasa in frigider pentru cel putin o ora inainte de a-l servi.
Intr-un bol mare se amesteca iaurtul, usturoiul, castravetele bucati, otetul si sarea. Adaugati untul topit si amestecati bine pana amestecul se uniformizeaza. Se lasa in frigider pentru cel putin o ora inainte de a-l servi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu