Ingrediente
4 piersici
250g fructe de padure
100g zahar tos
100g zahar pudra
suc de lamaie
inghetata de vanilie
4 piersici
250g fructe de padure
100g zahar tos
100g zahar pudra
suc de lamaie
inghetata de vanilie
Cum preparam
· Spalam piersicile si le taiem jumatati.
· Într-o craticioara punem 400 ml apa cu zaharul tos. Fierbem pe foc mic, 5-6 minute. Scufundam piersicile, le lasam sa fiarba pana ce se înmoaie putin, le scoatem si le lasam sa se raceasca.
· Fructele de padure, bine spalate, le punem in blender împreuna cu zaharul pudra si sucul de lamaie. Le mixam foarte bine.
· In boluri de sticla, punem o cupa de înghetata, asezam una sau doua jumatati de piersica si turnam siropul de fructe de padure.
4 portii
Timp de preparare: 30 minute
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu