marți, 19 noiembrie 2013

Tortellini primavera




Ingrediente:
250g faina,
200 ml ulei,
2 oua,
200g unt,
1 praf de copt,
1 lingurita sare,
100ml smântâna,
400g paste tortellini,
200g mazare boabe,
1 ceapa,
1 morcov ras,
sare,
2 linguri ulei pentru calit
Cum preparam:

•    Amestecam faina, uleiul si sarea. Adaugam praful de copt si turnam apa minerala. Daca e prea moale aluatul, mai punem faina.
•    Il framântam bine si-l punem la rece.
•    Intr-o cratita incingem uleiul. Punem ceapa tocata marunt, morcovul ras si le lasam pe foc mic 1 minut. Adaugam mazarea si 100ml apa. Le lasam sa fiarba 20 de minute.
•    Fierbem pastele conform instructtiunilor de pe coperta, le scurgem de apa, le adaugam peste legume, amestecam si oprim focul.
•    Scoatem aluatul din frigider. Ungem o tava de tarta cu unt. Intindem aluatul si il asezam in tava.
•    Incingem cuptorul si introducem tava doar cu aluat, pentru 20 de minute la 160 grade C (treapta a III-a). La expirarea timpului scoatem tava, asezam umplutura de tortellini cu legume si mai bagam in cuptor circa 15 minute-20 minute.

Niciun comentariu: