Ingrediente :
Ptr coji:
1 cana ulei
2 cani apa
2 cani faina
15 oua
sare
Ptr crema:
1,300ml lapte
250 gr faina
450 gr zahar
5 oua
1 cana ulei
2 cani apa
2 cani faina
15 oua
sare
Ptr crema:
1,300ml lapte
250 gr faina
450 gr zahar
5 oua
Preparare :
Pentru coji:
Se fierbe apa cu uleiul si sarea se adauga faina in bloc si se amesteca,se lasa sa se racoreasca si se adauga ouale unul cate unul pana se incorporeaza toate.Se torn cu ajutorul unui pos cu sprit.Se coc la foc iute la inceput apoi se da flacara la mic.
-Pentru crema:
Un litru de lapte se pune la fiert iar restul se amesteca cu celelalte ingrediente.Albusul de la 3 oua se bate cu 150 gr zaharsi se lasa deoparte.Cand a fiert laptele se toarna peste celelalte ingredientesi se fierb impreuna pana devine ca o ca o mamaliga.Se pun albusurile batute spuma si se incorporeaza.Se umplu cojile cu crema iar capacelele se trec prin ciocolata topita.
Pe langa crema se poate pune si un strat de frisca dupa preferinta.
Se fierbe apa cu uleiul si sarea se adauga faina in bloc si se amesteca,se lasa sa se racoreasca si se adauga ouale unul cate unul pana se incorporeaza toate.Se torn cu ajutorul unui pos cu sprit.Se coc la foc iute la inceput apoi se da flacara la mic.
-Pentru crema:
Un litru de lapte se pune la fiert iar restul se amesteca cu celelalte ingrediente.Albusul de la 3 oua se bate cu 150 gr zaharsi se lasa deoparte.Cand a fiert laptele se toarna peste celelalte ingredientesi se fierb impreuna pana devine ca o ca o mamaliga.Se pun albusurile batute spuma si se incorporeaza.Se umplu cojile cu crema iar capacelele se trec prin ciocolata topita.
Pe langa crema se poate pune si un strat de frisca dupa preferinta.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu