Ingrediente
200g zahar
4 galbenusuri
400ml frisca lichida
30 ml cafea espreso
biscuiti cu cacao
Cum preparam
· Frecam galbenusurile cu zaharul, pe baie de abur. Stingem focul si adaugam cafeaua si frisca batuta. Amestecam foarte bine.
· Tapetam cu folie de plastic o tava de chec. Turnam o treime din crema si lasam la congelator 20 de minute.
· Scoatem tava de la rece si acoperim cu un strat de biscuiti. Turnam înca un strat dintr-o treime din crema, lasam la rece si acoperim cu un alt strat de biscuiti. Turnam restul de crema si lasam la congelator 2-3 ore.
· Deasupra, ornam cu biscuiti.
Timp de preparare: 60 minute
Se lasa la rece: 2-3 ore
200g zahar
4 galbenusuri
400ml frisca lichida
30 ml cafea espreso
biscuiti cu cacao
Cum preparam
· Frecam galbenusurile cu zaharul, pe baie de abur. Stingem focul si adaugam cafeaua si frisca batuta. Amestecam foarte bine.
· Tapetam cu folie de plastic o tava de chec. Turnam o treime din crema si lasam la congelator 20 de minute.
· Scoatem tava de la rece si acoperim cu un strat de biscuiti. Turnam înca un strat dintr-o treime din crema, lasam la rece si acoperim cu un alt strat de biscuiti. Turnam restul de crema si lasam la congelator 2-3 ore.
· Deasupra, ornam cu biscuiti.
Timp de preparare: 60 minute
Se lasa la rece: 2-3 ore
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu