Ingrediente:
o
ceasca orez,
o conserva de ton in suc propriu,
un castravete mic murat sau in
otet,
o jumatate de gogosar in otet,
un pic de ceapa,
sare, piper,
o lingurita
ulei de masline, marar.
Reteta:
Orezul
se fierbe in apa cu sare cat sa ramana bobul destul de tare pentru a fi
comestibil. Se lasa sa se racoreasca.
Muraturile se toaca marunt, ceapa se taie feliute fine.
Se amesteca toate cu ton, ulei de masline, condimente si verdeata.
Dupa gust se poate aduga un strop de zeama de lamaie.
Muraturile se toaca marunt, ceapa se taie feliute fine.
Se amesteca toate cu ton, ulei de masline, condimente si verdeata.
Dupa gust se poate aduga un strop de zeama de lamaie.
Alte sugestii:
Tonul
in suc propriu se poate inlocui cu cel in ulei, in acest caz renuntati la
uleiul de masline.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu