Ingrediente:
1
cana de apa
2-4 linguri de vin alb sec
2 linguri zeama de lamaie
2 linguri ulei de masline
1 catel de usturoi, zdrobit
1/4 lingura de mustar
cate 1/2 lingura de tarhon, busuioc, maghiran, marar sau patrunjel (in functie de preferinte)
2-4 linguri de vin alb sec
2 linguri zeama de lamaie
2 linguri ulei de masline
1 catel de usturoi, zdrobit
1/4 lingura de mustar
cate 1/2 lingura de tarhon, busuioc, maghiran, marar sau patrunjel (in functie de preferinte)
Reteta:
Amesteca
toate ingredientele in afara plantelor. Pune pe foc amestecul pana amestecul se
ingroase, lasa-l sa se raceasca si apoi adauga plantele.
Se serveste ca sos pentru salate.
Se serveste ca sos pentru salate.
Alte sugestii:
Se
serveste ca sos pentru salate.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu