Ingrediente
500g branza dulce de vaci
1 plic praf de frisca
1 plic de gelatina
150ml lapte (pentru frisca)
100g zahar pudra
20g nuca de cocos fasii
300g cirese
Cum
preparam500g branza dulce de vaci
1 plic praf de frisca
1 plic de gelatina
150ml lapte (pentru frisca)
100g zahar pudra
20g nuca de cocos fasii
300g cirese
· Scoatem samburii din cirese dupa ce le-am spalat. Le lasam sa se scurga.
· Preparam frisca si gelatina conform instructiunilor de pe ambalaj.
· Amestecam branzade vaci cu frisca, zaharul pudra, gelatina racita si ciresele fara samburi. Pastram cateva cirese pentru ornat.
· Asezam compozitia intr-o forma rotunda. Lasam la rece 3-4 ore.
· Rasturnam tortul pe un platou si ornam cu cirese si nuca de cocos fasii.
Timp de preparare: 60 minute
Se lasa la rece: 3-4 ore
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu