Ingrediente
1 paine tip franzela micuta, sau Ciabatta....200 gr cascaval ras
1 legatura ceapa verde
2 linguri maioneza
2 linguri iaurt sau smantana
2 catei usturoi
piper
Preparare
1.
Branza rasa se amesteca cu ceapa
verde taiata rondele, cu iaurtul si maioneza pana se leaga.
Se adauga usturoiul strivit si se condimenteaza cu
piper. Puneti si sare daca branza nu e sarata.
2.
Painea se taie
in doua pe lung. Pe
jumatate se pune toppingul. (ingredientele din topping sunt suficiente pentru
o jumatate de franzela)
3.
Punem toppingul
in strat generos
4.
Pornim cuptorul
pe grill si punem painea dedesubt pentru 5 minute, pana se
rumeneste branza
5.
Se scoate
painea de la cuptor si se lasa cateva minute sa se racoreasca si apoi taiem
tartine groase de 2 degete pe latul painii si se aranjeaza pe un platou sau
fund de lemn.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu